Pay pal

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
25.10.2011 18:17
😡
1
odpowiedz
Superfun
16
Centurion

Pay pal

Witam. Niedawno przelałem pieniądze na swoje konto paypal. Dziś chciałem z paypala przelać pieniądze na inne konto. Lecz ja nie wiedziałem gdzie wprowadza sie dane do przelewu po wprowadzeniu kwoty dałem kontynuuj. Więc teraz nie mam pieniędzy lecz nie mogą one być dostarczone nigdzie gdyż nie wprowadziłem danych. Co robić. Czy odzyskam te pieniądze.
PS. W histori jest napisane że transakcja jest zakończona. A gdy kliknę szczegóły to mam coś takiego:

Temat:
Rachunek bankowy
Przelew do:
Rozliczeniowy (Niepotwierdzony) x-8076

25.10.2011 18:20
nagytow
2
odpowiedz
nagytow
146
Firestarter

Przelales kase na konto, zapewne swoje. PayPal sluzy do oplacania uslug i towarow albo wysylania kasy na inne konto PayPal, nie przelewasz bezposrednio na konta bankowe innych osob.

25.10.2011 18:25
3
odpowiedz
Superfun
16
Centurion

Wydaje mi sie że da sie przelać pieniądze na konto bankowe. Tylko teraz pytanie. Czy jak wysłałem niewypełnione dane to gdzie te pieniądze poszły ?

25.10.2011 19:02
4
odpowiedz
Superfun
16
Centurion

Proszę o odpowiedź

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl