Pay Day; kilka pytań co do rozgrywki

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
18.10.2014 19:04
Janczes
😊
1
odpowiedz
Janczes
208
You'll never walk alone

Pay Day; kilka pytań co do rozgrywki

Jak typowy Polski Janusz sciagnalem sobie Pay daya bo za darmo i w ogole... Ale pogralem sobie troszke i spodobal mi sie i mam kilka pytan co do samej gry:
1. Co sie dzieje po zabiciu zakladnika/przechodnia? otrzymuje 10 sekund jakiejs kary ale nie zauwazylem jaki to ma wplyw na sama rozgrywke poza tym ze pod koniec misji odliczaja mi za nich hajs...
2. po co sie ich wiąze? Mam na starcie 3 linki i moge niektorych zwiazac ale co mi to daje?
3. Jak sie dokonuje roznych upragedow? Robia sie same po awansowaniu na wyzszy poziom reputacji? nie nazuwazylem zadnego drzewka rozwoju poza kilkoma umiejetnosciami w menu jednak nie moge ich kupic..
4. Podobnie, jak sie kupuje bron? jestem skazany na ten pistolet i karabinek? Nie ma, szans na strzelbe czy snajpe?
5. ciagle mi brakuje amunicji.. raz jak gralem z botami to pojawila sie torba z aminicja, lecz nie moglem jej ruszyc z miejsca i przeniesc, tylko czerpac amunicje z miejsca gdzie sie pojawila...
6. jak gine to jest 30 sekund az mnie ktos podleczy... Ale potem ten czas sie skraca, to maleje w zaleznosci ktory raz juz oberwalem gonga i leze?
7. co sie stanie jak nie zdaza mnie w tym czasie uleczyc?
8. reputacja rosnie tylko w przypadku wygrania misji, zrobienia zadania czy wystarczy zabic kilka policjantow a misja sie przegra?
9. reputacja rosnie jadnakowo w sible i multi?
10. moja postac w avatarze ma jakby zielony pasek na sobie ktory potem spada, zamienia sie w czerwony itp.. to jest ilosc zycia jaka mi pozostala do nokdownu? ona sie potem odnawia? zauwazylem ze przy duzym ostrzale, jak sie gdzies schowam to odrastaja mi kontury... czym to sie rozni od tych paskow?
11. hajs sie dostaje tylko za udana misje?
12. kasa dzieli sie rowno na 4 graczy czy jak ktos wiecej zgarnie podczas napadu na bank to mu pozostaje w kieszeni?
To narazie byloby na tyle... :)

18.10.2014 19:13
Szyszkłak
2
odpowiedz
Szyszkłak
221
RZUŁTY WONSZ PIENĆ

Jedynki jeszcze nie odpaliłem ale w drugiej części masz skille które co jakiś czas upgradujesz. Z modami do broni i samymi brońmi w drugiej częsci jest tak, że po zakończonym scenariuszu otwiera się prezenty i można w nich dostać właśnie albo nową broń, albo mod albo kasę albo maskę.

Torbę z amunicją / bandażami można nosić po wykupieniu skilla, potem ją rzucasz i do wyczerpania zapasów mogą z niej wszyscy korzystać.

Jak padniesz i nikt Cię nie uleczy to kończy się dla Ciebie zabawa, ale nie wypadasz z drużyny.

Hajs dostajesz za misje ale możesz też wygarnąć coś ekstra za przeprowadzenie misji bez wykrycia itd.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl