Partner YouTube
Witam. Jakieś 2-3 lata temu byłem takim słabym youtuberem - miałem adsense itp. zarobiłem na tym grosze więc zarzuciłem działalność jakieś 1.5 roku temu. Teraz przyszedł mi mail (po angielsku) że YT proponuje mi partnerstwo i żeby się z nimi skontaktować przez skypa lub e-mail. Znam trochę angielski, ale na poziomie "Ala mieć kot" (z czasami u mnie słabo).
Pytanie dla osób które wiedzą coś na ten temat: Co mam im odpisać? - Coś w stylu "zgadzam się".
Planuje wrzucać nowe filmy, a jako, nie pochodzę z bogatej rodziny przyda się każdy grosz. Pomożecie?
Wklej treść wiadomości bo skoro angielski znasz na mistrzowskim poziomie lepiej przyjrzeć się tej wiadomości no i podaj link do kanału, który jest tak "rozchwytywany" .
Invitation to Join YouTube Partner Program
We would like to send you a Invitation to join the YouTube Partnership Program, we offer all our partners your own dashboard, to help grow your audience and revenue and we pay more than adsense, contact us below for more info.
Kanał nie jest popularny, ale zarobiłem na nim z lekko ponad 1000 zł.
www.youtube.com/user/CarsManiaTV
To nie YT proponuje Ci partnera, tylko sieć partnerska, która nazywa się The Next Gamer. Sam od nich dostałem po 3 wiadomości na każdym moim kanale w okresie trzech miesięcy.
No tak, na YT ktoś przesłał film i mówił, że jest w jakimś "FullScreen'ie".
W "The Next Gamer" jest napisane, że potrzeba jest minimum 500 wyświetleń na dzień. Miałem i 1000 kiedy wrzucałem filmy (teraz mam ok. 300) Jak wrócę do swojej (marnej, ale jednak) twórczości to mogę być ich partnerem?
Z tymi zewnetrznymi partnerami bym uwazal, dostajesz kase od nich nie od youtube wiec roznie moze byc z platnosciami.
Jeśli chcesz zewnętrznego partnera i nie chcesz się wkopać, to powinieneś popytać się na tym forum:
20 widzów na kanale i też dostałem propozycję. Niemasz się czym podniecać, oni to rozrzucają praktycznie z automatu
Myślałem, że tylko youtube'rzy, którzy mają ponad 100k widzów dostają pieniądze.