Dziś mnie napadło 2 kozaczków o rok starszych od mnie! Zaczęło się tak, idę z spokojnie po parku prowadząc rower, za mną kolega, podchodzą do mnie:
-i co frajerze chcesz teraz wpierdol(spytał tak bo to ci sami co napadli mnie kilka miesięcy temu)
-nie chcę Ci nic zrobić
-no to dawaj
rzucił się na mnie, wyciągnąłem pałkę i ją rozłożyłem, druki kozaczek się lekko przestraszył, uderzyłem go w biceps i silnie popchnąłem, upadł. Drugi kozaczek popatrzał się na niego i tak jakby nie chciał objął mnie i próbował wywrócić, w między czasie kopał, uderzyłem go dwa razy w plecy i odepchnąłem. Nagle wstając tak jakby na czworaka ten pierwszy złapał mnie za nogi, dostał w plecy. Gdy się już uspokoili wstali i poszli, a ja byłem już jakieś 10-15m dalej, mój kolega nic nie zrobił, widać że go zamurowało bo jeszcze dzień wcześniej mówił że ta pałka do gówno. Martwię się że spróbują mnie dopaść większą grupą dlatego będę nosił przy sobie jeszcze pistolet hukowy i paralizator.
cool story
Strzel sobie w glowe, problem solved.
wypierdalaj z tymi swoimi wymyślonymi historiami,
spróbuj na prawdę kogoś uderzyć pałą, gwarantuję że tylko podkurwisz tą osobę i dostaniesz 5 razy mocniejszy wpierdol
Jeśli historia jest prawdziwa to tylko czekać aż frajerzy też zainwestują w taką pałkę i wtedy sobie z Tobą porozmawiają.
Możecie mi nie wierzyć, nikt wam nie karze. Powiem tylko " niema że boli!"
Co będzie następnym tematem?
JAKI CZOŁG?
No właśnie, jaki więc powód poza bólem sprawił, że uciekli? Osobiście akceptowałbym się takim jakim jestem - życie w wymyślonym świecie nie wytrzymuje konfrontacji z rzeczywistością.
Ja pierdziele ja już nie mogę patrzyć jak ty wymyślasz te historyjki. To czasem się pytasz czy możesz użyć gazu innym razem pałki jeszcze innym jakieś pedały cię napadają co dziennie. Co ty w Afganistanie mieszkasz?
Pałka teleskopowa, kocham ją!
To się z nią ożeń. Przynajmniej żadna dziewczyna przez ciebie nie ucierpi.
tylko frajerzy uzywają 'przedłużaczy ręki' lepiej w szpital sie obudzic ale z honorem
[12] --> Osama Bin Laden pamiętamy [*] ...
Martwię się że spróbują mnie dopaść większą grupą dlatego będę nosił przy sobie jeszcze pistolet hukowy i paralizator.
O szit. A Twoja mama o tym wie?
spoiler start
A tak w ogóle to na pewno kolesie Cię zabiją. Powodzenia! [*]
spoiler stop
Dziś mnie napadło 2 kozaczków o rok starszych od mnie!
ehhh, gdzie te czasy, kiedy starszy = silniejszy :P
"A potem obudziłem się z mokrym jaszczurem w ręku"
aaahh ta młodość i jej prawa :)
Wolę moje Vic Firthy
Też można nimi nieźle przyłożyć
Szczerze watpię aby dwóch koksów wystraszyło się takiej pałki, jeden gong i byś leżał, nawet nie zdążając wyciągnąć pałki.
jesli to nie fake, to ci współczuję, wkurzyłeś ich, wezmą bejsbole i się odegrają.
[*]
[22]
Buhaha.....ha.
"Martwię się że spróbują mnie dopaść większą grupą dlatego będę nosił przy sobie jeszcze pistolet hukowy i paralizator."
"Martwię się że spróbują mnie dopaść większą grupą dlatego będę nosił przy sobie jeszcze pistolet hukowy i paralizator."
Chodź z bejsbolem, może doczekamy się takich filmików z naszego podwórka:
http://www.youtube.com/watch?v=scVFM6WTtZo
Może przemyśleli swoje postępowanie i przy następnym waszym spotkaniu nadstawią drugi policzek?
Cool Story- ja dostałem teleskopem na juwenaliach na noge.
Słabo:F pro100 w piszczel.
[28] Ale mu przypierdolil :o Drugiemu tez nie gorzej. Dziwne ze chodzili bo myslalem ,ze go zabil. No chyba ,ze to tylko tak wygladalo.
Hehe na koncu sie troche uspokoili.
A jednak nie wygladalo bo ten najwiekszy kozak jak dostal to juz sie zamknal i stal w miejscu. A czarny mial farta, ze spierdolil bo juz baseball'a nie mial.
http://www.youtube.com/watch?v=gzsf3Xa7Pl0&feature=related To tez niezle
delstar - No i tak jest właśnie z chodzeniem z jakąkolwiek bronią. Gdyby przecież go później wyciągnęli z samochodu, to w szpitalu by gościa nie odratowali, chociaż gratzy za odwagę, to za głupotę spory minus : /
Ktos moze pomyslal, ze to zwykla prowokacja?
Miczkus - To znaczy że nie wolno nam tu dyskutować? Bo autor wątku jest idiotą?
[40]Dycu
a dyskutowac se mozecie, jak widac i tak nikomu nie przeszkadza, ze to prowokacja jest(co widac). Jeden post i tak nic nie zmieni, ludzie dalej beda tu pisac. A autor watku jest idiota, tu masz racje.
Miczkus - No ale co zmienia to że to prowokacja? Przecież nikt nie wierzy w opowieść autora. Żart się skończył zanim się zaczął, a temat samoobrony jest dosyć ciekawy do dyskusji, dlatego nigdy nie rozumiem dlaczego dla pewnych ludzi jak temat jest "prowokacją" to od razu nie wolno się w nim wypowiadać.
[35] Co do linku, który wstawiłeś, sam chyba też byś zareagował w ten sposób. On bronił swoją dziewczynę. Fakt, 3vs.1, ale poradził sobie zajebiście. ;d
[44] Ja kolesia za cos takiego bym chyba zabil jakby mi "zylka pekla" a na pewno by pekla. Wtedy nie ma panowania nad soba. Sam sie wkurwilem i chcialem komus przypierdolic ogladajac ten filmik.
Nie wiem czemu jak jest walka 1 vs kilka to ten 1 zazwyczaj wygrywa. Sam kiedys walczylem przeciwko 2 i dostali wpierdziel a sie zdziwilem jak cholera
[44][45][46] - Co wy tam wiecie o bójkach...
http://patrz.pl/filmy/id/472608
Już kiedyś linkowałem ten film na forum.
Polecam dotrwać do końca, ze względu na "nielegalnego pomocnika" ;)
A tu macie jak powinno przyjmować się ciosy: http://www. [ link zabroniony przez regulamin forum ] /dziadek-do-orzechow-vt64955.htm?highlight=kolano
32 cepy na głowę a koleś nawet wstał :)
PS zamiast link zabroniony dajcie sadistic :)
[50] Ten koleś w paski dostał jednego kopniaka od dorosłego i padł :D Wydawało się, że zwycięży.
[50]- Gdybym ja był przy bójce tych dzieci i widziałbym jak ten stary facet kopnął tego młodzika to bym mu na miejscu ryj rozwalił...bez żadnego problemu.
http://www.youtube.com/watch?v=2Wko4WZNPmM