Czesć. Kupiłem niedawno pada Xeox - taki mi polecono, że to taki jak oryginał od Xboxa (i to w tej samej cenie). Problem w tym, że gdy gram w gry i włączają się wibracje podczas grania to pad cały czas wibruje i nie chcą się wibracje wyłączyć. Muszę wyłączyć i włączyć pada, aby przestał wibrować. Ktoś ma taki problem ?
"że to taki jak oryginał od Xboxa (i to w tej samej cenie)"
Lol co? Jeśli to taki sam jak od xklocka i w tej samej cenie, to po kiego wuja kupować podróbę?
Lol. Oryginał to oryginał. Xeoc zly nie jest ale imho jak w tej samej cenie to nie warto. Analogi sa inne troche i nie działają na dwie osie naraz :p
Mam identyczny problem i nie wiem jak go rozwiązać :(
A ja bez zastanowienia wybierając jakiś kontroler wziąłem X360 czarny. I ładnie wygląda bo pasuje do obudowy komputera i cudownie działa. Wygoda i 0 problemów. Nie kupiłbym innego, żadnych tanich pseudo-padów za 30zł a już na pewno nie jakąś podróbę za około 125zł...
Przecież są pady XBOX-owe w różnych skórkach, z różnych gier...trzeba było wybrać coś ładnego...
znalazłem rozwiązanie usuń sterowniki XEOX i zainstaluj te z tej strony ww w.mic rosoft. com/hardware/en-us/d/xbox-360-controller-for-windows Przynajmniej mi pomogło :D PS. usuń spację