A taki tam watek, zeby niektorzy mieli sie gdzie pouzalac, inni popluc, albo cietoripostowac. :)
Hehe, mi to obojętne. Ja mam dzień w dzień wakacje przez cały rok :).
3
A kiedy amnestia
Hehe, mi to obojętne. Ja mam dzień w dzień wakacje przez cały rok :).
Też bym chciał. Akurat w tym roku mam zapieprz związany z maturą.. :(
Jeszcze tylko 10 miesięcy do wakacji!
A jeśli odliczymy te wszystkie wolne, łikendy, święta, wycieczki, granie w karty w czerwcu, to wyjdzie dużo mniej. :)
smuggler zazdrości, bo już wykorzystał te pare tygodni urlopu i musi czekać na następny :P
smuggler widzę, że masz złe wspomnienia z dzieciństwa, myślę, że na dzień dobry 1 września miałeś zawsze głowę w kiblu.
Maturzyści to mają lepiej bo kończą pod koniec kwietnia więc trochę mniej ich czeka męczarni :D
[13] Wiem o tym że matura się sama nie zda ale szukam pozytywów w całej sytuacji :3
I dobrze ! Ja wakacji mialem 17 dni :P
[6] Ja mam urlop :)
A i tak zawsze wstaje sobie o 7 rano, bo tak mam.
[10] Za moich czasow to szczytem szkolnego sadyzmu byla "pokrzywka" albo tzw. "muka" wiec wspolczuje traumatycznych doswiadczen kiblowych. No i konca wakacji.
[6] Smuggler zaczyna kiedy chce i jeszcze mu za to płacą, ale na pewno ucieszy się że odjąłeś mu kilkadziesiąt lat, ale to nie sztuka nie mając go przed oczami.
No niestety ludziska, współczuję Wam :). Ja na szczęście zapisuję się do grona ludzi nic nie robiących i mających cały rok wolny :). Jak kiedyś będę na Hawajach, albo na Fidżi to wyśle Wam pocztówkę bro, jak będę sobie popijał drinka z palemką i dookoła będę miał laski :).
[17]Współczuje to ja tobie kilkunastu lat z życia wywalonych w błoto, swoją drogą edukacja też kosztuje średnio kilkadziesiąt tysięcy zł. licząc od lat przedszkolnych do ukończenia studiów, ale nie ty płacisz tylko twoi rodzice a i tak zapewne postanowiłeś pójść im na rękę i ukończyłeś szkołę wcześniej.
[16] darko11221 - Podejrzewam, ze nie wyczules sarkazmu i teraz .:Jj:. cieszy sie, ze odjales mu kilka lat.
[18] Ty widze już doszukujesz się wolnego... Uczyć się do matury kolego :3
darko11221 --> Takie, ale się kłania, że moi rodzice już dawno za mnie nie płacą :). A szkołę, studia jak i tą maturę mam dawno za sobą :).
Eee.. tam jutro rozpoczęcie, potem pierwszy dzień, weekend czyli przygotowanie psychiczne przygotowanie się i jest spoko
A jeśli odliczymy te wszystkie wolne, łikendy, święta, wycieczki, granie w karty w czerwcu, to wyjdzie dużo mniej. :)
Takie podejście kocham!! :D
Ja ide w tym roku do gimnazjum, jest tak strasznie jjak mówią? Biją?
Tirane---Ja nic .:Jj:. nie odjąłem, mój komentarz był skierowany w odniesieniu do smugglera.
<--- [2]
Ja również :D
Może się tu luźniej zrobi w końcu :)
[25] zależy jakie gimnazjum :) jak przy jakimś blokowisku 20 letnim to raczej dresików spotkasz :P
[24] Ale i tak nie minie was pare "no to wyjmujemy karteczki" czy "siadaj, jedynka" :)
Ja do Technikum 4 letniego idę :)
MajkelFPS
Nie jest tak zle, ale niektórzy faktycznie szukają zaczepki, albo nic nie mów po prostu zlekceważ ich, no chyba że masz starszych kolegów, wtedy nie musisz sie o nic martwić :)
Beka, 2 liceum, planuję jak w tym roku bez poprawek...i aby do matury.
[24] Ale i tak nie minie was pare "no to wyjmujemy karteczki" czy "siadaj, jedynka" :)
Damy radę!
Dzień jak każdy inny. Tyle, że trzeba wstać wcześniej.
+1
Przecież został jeszcze miesiąc wakacji :>
Dobrze jest mieć jeszcze jeden miesiąc wakacji, choć trochę dziwnie się z tym czuję.
aaamen - Pożytek z końca wakacji będzie tylko jeden. Ciebie nie będzie na forum, bo się uczyć będziesz, żeby się potem chwalić średnią
8...7...5...
Ja i tak w szkole zupełnie inc nie robię więc nie będzie tak źle :) Tylko trzeba siedzieć cały czas.
Zerówka 7:35, to jest najgforsze a reszta to lajcik
Ja tez jeszcze miesiac.
A dzieciaki niech ida do szkoly, nie bedzie tloku na golu i mniej bezsensownych watkow.
Soulkokoju: Racja, tak mnie zniechęciłeś ze z nowego CDA nici!
kokoju: I tak kupisz... jak co miesiąc. A za miesiąc też kupisz. Za 2 też
Soulkokoju: Ty idź lepiej zobacz czy cię na 2 piętrze nie ma
kokoju: Nie mamy drugiego piętra
Soulkokoju:...to idź do kiosku i kup CDA!
kokoju:...
Myślę, że dwa najgorsze lata w liceum mam już za sobą ; ) Teraz jeszcze ten osatni został...myślę, że przez pierwsze dwa tygodnie póki nie zaczną się kartkówki itp będę chodził z uśmiechem na ustach do szkoły no ale potem to się diametralnie zmieni ; D
Edit. [48]- +1
No właśnie! Nie będzie (a przynajmniej będą rzadziej) takich idiotów jak "aaamen"
Życze wszystkim powodzenia w najbliższych miesiącach hehe ; DD
Już wolę się pożytecznie męczyć przez te 10 miesięcy w szkole a potem dobrze wykorzystać 2 miechy wakacji na odpoczynek i zabawę, niż mieć takie nudne życie jak Smuggler
smugi właśnie jade do pracy :-) wyslalem ci dziś kartke z polonin czyli prawdziwych Bieszczadow bo ty tylko w solinie byłeś :D
Patrząc na to optymistycznie: Jutro nie trzeba się uczyć, bo tylko rozpoczęcie roku, po jutrze będziemy się "zapoznawać" z systemem oceniania itp. więc też nie trzeba się uczyć, sobota i niedziela wolne, więc teorytycznie mamy jeszcze 4 dni wakacji. (Nie licząc tych, którzy studiują, pracują, itd.)
[58] Gratulacje, tylko uwazaj jak bedziesz te sciete drzewa ciagnal, zeby ci nogi nie przygniotlo. Bo potem juz tylko rzeznia... :)
smugi ty masz meble w domu czy jeszcze z jaskini nie wyszedłes?
Jak bede robil wystawke to dam ci znac :P
Aha był bym zapomnial. Do pocztówki wszelkie prawa zastrzeżone, ar upada nie mam zamiaru go wspierać :) a co do wystawki to chętnie wezme jak będziesz mial coś ciekawego dla dziada takiego jak ja
Spoko, pocztowki sa traktowane jako priv. Nie do publikacji.
Kurczaki, jak mi się nie chcę.
panowie i panie :D jeszcze miesiąc wakacji :d, a że 1 października wypada w sobotę więc dopiero 3 zaczynamy ostatni semestr studiów inżynierskich :D
O cholera, już 20:42 a ja jeszcze nie wiem na którą mam autobus :D . W sumie cieszę się, że idę szkoły. Koledzy, koleżanki, koniec wakacyjnej nudy. Za miesiąc entuzjazm zniknie :/
Smuggler co z tobą, że takie wątki zakładasz? Czasem mam wrażenie, że ktoś ci się włamał na konto.
Jak to 8 godzin ? Jeszcze miesiąc przecież został. :)
Choć przyznam, że chyba wolałbym już jutro zacząć szkołę i wrócić np. do gimzazjum. Chociaż do liceum też mógłbym. :]
Ale, było minęło.
Poszedł na urlop więc mu się wybitnie nudzi ;-)
piokos ==> FU! Ja najwcześniej pod koniec września :/
A od jutra małolat do przedszkola i się zacznie płacz....
W tym roku miałem słabe wakacje, bo nigdzie nie wyjeżdżałem, więc tylko czytałem książki, grałem na kompie i jeździłem na rowerze, więc troche się cieszę, że to koniec tych zanudzających wakacji.
jeszcze dwa dni i wolne,a potem pięć dni pracy i dwa dni wolne itd.
Ja mam spokój ze szkołą gorzej z pracą :P grunt, że się ją ma... :D tak moje dzieci do szkoły! :D
Jeszcze godzina ;p
Jeszcze 36 minut. Zdążę się nayebać.
Tak na serio, to nawet się cieszę. W końcu będę miał coś do roboty, a ciężko nie będzie. 8 przedmiotów, mniej lekcji, skupianie się na tych najważniejszych, a potem matura.
Patrząc z perspektywy czasu, muszę stwierdzić, że człowiekowi nie da się dogodzić. Będąc w przedszkolu płakałem za domem marząc o podstawówce. W podstawówce tęskniłem za przedszkolem chcąc być w kolejnej szkole.. Teraz oddałbym wiele za możliwość powrotu do beztroskiego dzieciństwa. Chciałbym mieć znów 10 lat i leżąc na trawie wpatrywać się w chmury widząc w nich niesamowite sceny..
Będąc w podstawówce zarzekałem się, że jeśli kiedykolwiek będę miał wybór, zrezygnuje z nauki j. polskiego. Miałem ciętą babkę od tego przedmiotu i zawsze całą paletę ocen. Nie lubiłem też czytać książek. Teraz studiuje prawo, myślałem też o dziennikarstwie, a jest tyle książek, które chciałbym przeczytać, że nie wiem od której zacząć. I jak znaleźć na nią czas..
Mogę stwierdzić tylko jedno - każdego dnia świat się zmienia, a to co planujesz dzisiaj, jutro pozostanie jedynie wspomnieniem.
Melancholijny nastrój mam zawsze pod wieczór..
btw. nie żebym miał jeszcze miesiąc.. :)
Od szkoły, bo w pracy trochę gorzej.
W d... daleko mam i tak wakacje były zasrane ale rano znowu trzeba patrzeć na te mordy przez 9 miesięcy... dajcie spokój ile można
Cieszcie się szkołą:
Pieprzony automat
w pieprzonej pracy
pieprzone obowiązki
wykonuje na cacy
Pieprzone kółeczko
w pieprzonej maszynie
odpieprza swe dniówki
dopóki nie zginie
Pieprzone rozkazy
z pieprzonej centrali
z pieprzoną niechęcią
odpieprzy, odwali
W pieprzonym akordzie
upieprzy się codzień
w pieprzonym umyśle
marzy o swobodzie
Pieprzone swe życie
przez palce przepieprza
pieprzną myślą żyjąc
że śmierć będzie lepsza...
ludzie będziemy odliczać 3, 2, 1... i łączymy się z Krakowem 2, 1 i...
Pozostały już tylko minuty... i jak tu wykorzystać ten czas?
Jak zwykle...
Nic tak nie cieszy jak koniec cudzych wakacji.
spoiler start
Więc ja też się cieszę:)
spoiler stop
Wakacje 2011 [*]
W sumie nie były jakies zachwycające jak dla mnie... Do tego maturka teraz. :| Za szybko ten czas leci.
przez te odliczanie zgłodniałem...
Nareszcie ohohoh ja pitole gabryska koniec
Esiu sto lat sto lat
No to łącze się z wami w bólu i zapalam e-świeczkę na wszelki wypadek:
[']
A ja prawdopodobnie jak codzień od jakichś 4 miesięcy(licząc maj który i tak w 80% był wolny prócz kilku dni z egzaminami) pośpię sobie do 11-12, odstresowany wstanę, siąde na tron etc...Ech, jeszcze calutki miesiąc słodkiego opierdzielania się :D
Aż zazdrościć ci też bym tak chciał wstawać o 11 czy 12 jak ja na wakacjach robote miałem
Ja też robiłem, prawie cały czerwiec :p
Aż zazdrościć ci też bym tak chciał wstawać o 11 czy 12 jak ja na wakacjach robote miałem
No, to wszystkim którzy jutro (choć właściwie już dzisiaj) zaczynają kolejny rok w szkole życzę powodzenia.
Ja będę za miesiąc się denerwował pierwszym wejściem w kolejnej szkole :]
Dziś dzień sądu. Nieeeee zaraz wychodzić ehhhh.
Biedny smuggler:( Kogo on teraz będzie beształ przez 10 miechów kiedy wszystkie gimbusy w szkole?:(
Jeszcze mogę oddychać, mam na 10:00...