Orange Freedom Pro(1MB) szczęśliwe godziny i wyczerpany transfer

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
06.09.2013 18:04
😍
1
odpowiedz
modzel18
57
Konsul

Orange Freedom Pro(1MB) szczęśliwe godziny i wyczerpany transfer

Mam problem, otóż wykorzystałem już cały pakiet 3GB , i teraz niewiem czy w szczęśliwych godzinach tzn. między 23-6 mogę ściągać z prękością 125 kbs czy jednak transfer będzie zaniżonydo 5-10 kbs. Czy można zakupić transfer odrazu? Bo bardzo ,ale to bardzo potrzebuje tych 125kbs okres rozliczeniowy dopiero 26 wrzesnia a internet tak zamula jak nigdy. Moja wina za dużo ściągania w dzień, wiem :\ ale cóż teraz po ptokach a Rome 2 czeka świeżo kupiony. Plis pomóżta

06.09.2013 19:09
wysiak
2
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka
11.09.2013 10:48
Orange Ekspert
3
odpowiedz
Orange Ekspert
17
Legionista

W Orange Freedom Pro możesz aktywować dodatkowe pakiety internetowe w wersji cyklicznej lub jednorazowej.

W każdej wersji są dostępne trzy opcje Pakietów:

- 0,5 GB (10 zł)
- 1 GB (15 zł)
- 2 GB (20 zł)

Włączenie Dodatkowego Pakietu:

- w wersji jednorazowej możliwe jest raz dziennie,
- w wersji odnawialnej następuje w ciągu 24 godzin od zlecenia.

W czasie okresu rozliczeniowego, możesz jednocześnie zlecić włączenie:

- kilku różnych Dodatkowych Pakietów GB w wersji jednorazowej (jeden pakiet raz dziennie),
- kilku różnych Dodatkowych Pakietów GB w wersji odnawialnej
- Dodatkowego Pakietu GB w wersji jednorazowej i odnawialnej

Zakupiony jednorazowo Dodatkowy Pakiet działa do końca okresu rozliczeniowego, w którym został zakupiony.
Niewykorzystane w danym okresie rozliczeniowym GB danych nie przechodzą na kolejny okres rozliczeniowy.

Włączenie Dodatkowych Pakietów GB możliwe jest poprzez:

- Orange On-line, na zakładce usługi należy odznaczyć wszystkie kategorie i wybrać Pakiety Dodatkowe z wyświetlonej listy wszystkich usług,
- Kontaktując się z Biurem Obsługi Klienta pod numerem * 100.

Pozdrawiam
Tomek

11.09.2013 10:54
😱
4
odpowiedz
V'rra-al_NPC
153
Legend

[3]

11.09.2013 16:15
Enc0re
5
odpowiedz
Enc0re
97
Cytrus

Wystarczyło napisać, że ograniczenie pozostanie również w usłudze Szczęśliwe Godziny.
Możesz dokupić transfer dodatkowy, który wyłączy ograniczenie i będziesz mógł wówczas korzystać z SG po staremu.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl