Orange Freedom Pro(1MB) szczęśliwe godziny i wyczerpany transfer
Mam problem, otóż wykorzystałem już cały pakiet 3GB , i teraz niewiem czy w szczęśliwych godzinach tzn. między 23-6 mogę ściągać z prękością 125 kbs czy jednak transfer będzie zaniżonydo 5-10 kbs. Czy można zakupić transfer odrazu? Bo bardzo ,ale to bardzo potrzebuje tych 125kbs okres rozliczeniowy dopiero 26 wrzesnia a internet tak zamula jak nigdy. Moja wina za dużo ściągania w dzień, wiem :\ ale cóż teraz po ptokach a Rome 2 czeka świeżo kupiony. Plis pomóżta
W Orange Freedom Pro możesz aktywować dodatkowe pakiety internetowe w wersji cyklicznej lub jednorazowej.
W każdej wersji są dostępne trzy opcje Pakietów:
- 0,5 GB (10 zł)
- 1 GB (15 zł)
- 2 GB (20 zł)
Włączenie Dodatkowego Pakietu:
- w wersji jednorazowej możliwe jest raz dziennie,
- w wersji odnawialnej następuje w ciągu 24 godzin od zlecenia.
W czasie okresu rozliczeniowego, możesz jednocześnie zlecić włączenie:
- kilku różnych Dodatkowych Pakietów GB w wersji jednorazowej (jeden pakiet raz dziennie),
- kilku różnych Dodatkowych Pakietów GB w wersji odnawialnej
- Dodatkowego Pakietu GB w wersji jednorazowej i odnawialnej
Zakupiony jednorazowo Dodatkowy Pakiet działa do końca okresu rozliczeniowego, w którym został zakupiony.
Niewykorzystane w danym okresie rozliczeniowym GB danych nie przechodzą na kolejny okres rozliczeniowy.
Włączenie Dodatkowych Pakietów GB możliwe jest poprzez:
- Orange On-line, na zakładce usługi należy odznaczyć wszystkie kategorie i wybrać Pakiety Dodatkowe z wyświetlonej listy wszystkich usług,
- Kontaktując się z Biurem Obsługi Klienta pod numerem * 100.
Pozdrawiam
Tomek