Okazje zniknęły z PS Store

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
07.05.2026 07:15
1
odpowiedz
Morfik
6
Legionista

Okazje zniknęły z PS Store

W nocy zniknęła zakładka Okazje w PS Store. Czy to może być jakaś nowa strategia Sony, że teraz gry będzie można tam kupić tylko w pełnych cenach? Coraz bardziej żałuję, że nie kupiłem konsoli z wejściem na płyty… Może ktoś coś wie, czy promki wrócą? Może gdzieś mi umknęła ta informacja.

07.05.2026 07:42
ereboss
2
odpowiedz
1 odpowiedź
ereboss
88
Tutejszy troll

Morfik
Promocje w PS Store pojawiają się i znikają, to normalne. Minęły czasy, gdy gry regularnie taniały, większość firm trzyma cenę premierową nawet przez 10 lat. Oczywiście są wyjątki. U Microsoftu wygląda to akurat lepiej, bo tam przez cały rok zawsze coś jest na promocji. Powiem krótko dałeś D*** kupując wersję digital. Ale zawsze możesz dokupić napęd i zamontować go w konsoli.

07.05.2026 07:48
2.1
Morfik
6
Legionista

Wiem, że pojawiają się i znikają. Chodzi mi o to, że od kilku lat było tak, że kończyła się jedna akcja promocyjna, a zaczynała następna, a teraz żadna gra nie jest w promocji oraz zniknęła cała zakładka Okazje, co wcześniej się nie zdarzyło ani razu.

07.05.2026 08:12
3
odpowiedz
Asmodeus
54
Senator

Nie bedzie juz nigdy promocji. Juz zawsze bedzie pelna cena. $ony o to zadba. Trust me, bro!

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl