Minimalne bardzo rozsądne, zalecane też dość typowe jak na współczesne czasy.
Skyrim był bardzo dobrze zoptymalizowany (choć graficznie nie urywał dupy), liczę że tutaj też posiadacze 4-5 letnich komputerów spokojnie pograją na średniawych ustawieniach.
Swoją drogą, jeszcze tylko 34 dni!
O co chodzi z tymi i7 w zalecanych? 4790 - ten sam model widnieje przy okazji nowego MGSa.
No właśnie chyba nikt nie wie o co chodzi z i7 w zalecanych jakichkolwiek gier, przecież wszystko na max spokojnie na i5 odpalisz, nawet i3 dają radę na bardzo wysokich detalach.
Przecież nawet z Wiedźminem na Very High i3-4170 dawał radę, myślę że podkręcony 2500k pociągnie grę na każdych detalach (chociaż kto wie, mają nowy system oświetlenia - a jak to będzie działać nikt nie wie)
No to najmocniejszy 4-rdzeniowiec z rodziny Haswella drugiej generacji i tyle, tajemnica rozwiana.
Tyle że daję stówę że moja staaara 2500K wciągnie F4 z palcem w nosie jak ją znowu wrzucę na 4400MHz, praktycznie przy każdej nowej grze w zalecanych widnieje i7, takiej która naprawdę wymaga i7 jeszcze nie spotkałem.
@Amadeusz - to czemu nie "k" od razu? Podkrecony i5 będzie wydajniejszy od tej i7, która jest niepodkrecalna.
Najważniejsza kwestia to będzie optymalizacja, jak gra będzie dobrze zrobiona, to i I3 sobie poradzi