Odkurzanie kompa
Bardzo proszę o linka do cclena (czy jakoś tak) czyli "odkurzacza" komputerowego.Nie wiem co, gdzie i jak.To poprostu koszmar co się dzieje z BC2 w sieci.Może 3 tygodnie temu grało mi się świetnie a od kilku dni przycina gra nieziemsko.
A tak na marginesie bo zmieniam system windows XP na windows vista lub siódemkę.Który lepszy do gier? I czy jak zmienię system to zacinki w grze zniknął?
A tak na marginesie bo zmieniam system windows XP na windows vista lub siódemkę.Który lepszy do gier?
Tylko i wyłącznie Windows 7. Od kiedy go zainstalowałem nie wyobrażam sobie powrotu do Xp czy viśty.
OK.To system już mam wybrany.A jak zmienie na Win.7 to te zacinki zniknął czy to nie ma żadnego znaczenia?
UP zaraz podam proszę chwilkę poczekać
To taki komp
VGA ATI 5850 GIGABYTE
PAMIEC 4 GB DDR3 1600 KINGST.
PROCESOR INTEL I5 660 3.33
ZASILACZ 650C CHIEFTEC
MB ASUS
PLIS pochodzi jeszcze komp czy trzeba (i ewentualnie co) trzeba wymienić
W innych grach też odczułeś spadek wydajności? Na twoim kompie BC2 powinno śmigać jak ta lala.
trochę w Medal of honor 2010 też.Ale tak to np.w Brotherhood w multi bez problemu.
Komp jest nowszy od mojego, a mi BC2 śmiga pięknie. Albo masz syf na kompie, albo beznadziejny net. Albo jedno i drugie.
To napewno syf na kompie bo internet mam ten najszybszy (10 mega/giga czy czegoś tam więc to będzie syf na kompie). A ostatnie pytanie ibardzo proszę o odpowiedz.Jak zmienię system na 7 to Battlefield 3 multi na tym kompie dobrze będzie chodził?
reinstalacja nic nie dała.
Tak da, ale niewiele. Nie tu jest pies pogrzebany. Sprawdź temp procka i grafy. Google pomoże.
Kompletnie nie wiem gdzie i jak tą temp. się sprawdza.Daje do gościa kompa żeby mi zmienił system na 7 to on mi to obczaji wszystko.Tyle że dopiero za tydzień we wtorek i niestety przez ten tydzień już w BC2 raczej nie zagram bo nie ma sensu się męczyć grą.Dzięki za pomoc.