... kod do Mortal Kombat który odblokowuje bodajże jakiś strój dla Scorpiona. Nie jest to Bóg wie co, ale co ma się marnować, skoro nie ma MK na PC ;) Wygrana w Giercowniku - https://www.gry-online.pl/forum/giercownik-127-mortal-kombat/z5ac2348
Kto chce, niech pisze, a około 22:00 wylosuje zwycięzce.
Aha, żeby nie było sytuacji, że ktoś to chcę "bo za darmo" - szanse na wylosowanie się zwiększają, jak podacie zdjęcie swojego egzemplarza MK.
Bardzo bym prosił. Ten strój zawsze zwiększa wartość rogrywki, a może nawet przypomina czasy świetności serii. Przy okazji, serdecznie polecam.
Egzemplarza niestety nie pokażę, bo jestem poza domem, a wziąłem ze sobą jedynie lapka i rzeczy osobiste.
Witam.Bardzo chciałbym dostać ten oto strój;ponieważ skorpion to jedna z moich ulubionych postaci i chciałbym do niej kostium.Żeby nie było że nie moje dodaje zdjęcie (sorki za jakość śpieszyłem sie)z podpisem konta:)
Widzę że i tu każdy ma gdzieś ten kod... :/ Przesunąłbym do jutra, ale mi się nie chce.
Leem, odezwij się na GG lub na blazejgb na gmailu.
DOWN
Ja pier... mistrzu, tak, ale specjalnie tak adres podałem, aby spamboty go nie wyhaczyły... :/ Edytuj to. I podaj, jaki to twój mail, bo przyszły mi 3, każdy od ciebie :)
Odezwałbym się na gg, ale numeru brak. Piszę na gmejla.
maks230698 z wp. :D
Poszło.
co dajesz
czyli leem wygrał?
Edit:tylko ja się fatygowałem żeby dodać zdjęcie:P
Edit2:co ty nie obrażam się:),i tak mam szczęście bo na około sto osób ja wygrałem halo 3 xD
Edit3:nie wiem czemu leem,ale chyba najbardziej na tym forum cie lubie (jesteś moim ulubieńcem xD)
Tak, bo lamiłem, ładnie poprosiłem i podziękowałem. Nie obrażaj się kolego, trzeba cały czas próbować.
A co to za problem wyjąć z szuflady pod moimi nogami cyfrówkę i zrobić zdjęcie pudełku, które leży nad moją głową? Oczywiście jeśli byłbym w domu.
Też Ciebię cenię. Na tym forum ceni się każdego, kto potrafi pisać po polsku i nie bluźnić.
Mało jest takich użytkowników po tym jak przyszła fala trolli. Na szczęście kilku zabrała ze sobą, ale na ich miejsce przyszli nowi, jeszcze gorsi.
EDIT:
Przy okazji, jak już rozmawiamy o MK to:
http://www.youtube.com/watch?v=Mcb0OTBlOn8
Ciekawy easter egg. Będę musiał sprawdzić.