O co chodzi ?

Forum Komputery
Odpowiedz
12.05.2012 02:35
macio209
1
odpowiedz
macio209
57
Master of Ceremony

O co chodzi ?

nie wiem co się właśnie stało. miałem otwarte tylko forum gola i nagle słyszę głos w głośnikach ,,congratulate" dwa razy z rzędu. sprawdzam czy abym nie miał jakiejś innej strony otwartej prócz gola ale nie. głos ten był sztuczny (ivona tylko że męski i angielski). myślałem że to jakiś błąd ale ta sytuacja powtórzyła się za około minutę i znowu to samo ,,congratulate"(też dwa razy) nic czekam dalej sprawdzić czy znowu za około minute to się powtórzy. no i się powtórzyło tylko teraz było ,,congratulate" i ,,congratulate progress complete". zresetowałem komputer i już jest dobrze ale zastanawiam się czego to była wina? może ktoś z was miał podobny problem.

12.05.2012 02:44
Devilyn
2
odpowiedz
Devilyn
216
Organised Chaos

Może jakiś ad ci się w tle włączył, albo czasem jak najedziesz kursorem na jakis syf to sie odzywa.

12.05.2012 03:04
👍
3
odpowiedz
Kiss
122
Generał

Wygrales ipada, gdybys nie zresetowal kompa ofc

12.05.2012 15:57
gtx295xD
👍
4
odpowiedz
gtx295xD
81
Szef Syntetycznej Mafii

Możliwe że to jakiś syf. Swego czasu modne były takie wirusy-pśikusy.

Dla pewności lepiej przeskanuj kompa tym:

http://www.malwarebytes.org/

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl