Jak wam się podoba nowa szata graficzna? Przez parę dni strona nie działała, myślałem że już padło na zawsze, a tu proszę.
Jak dla mnie poprzedni, wiekowy layout był lepszy. W nowym problemy jak na GOLu. Po co takie wielkie czcionki, te wszystkie odstępy etc? No nie wiem, wcześniej było czytelniej :)
Dobrze że istnieje możliwość powrotu do starszej wersji.
Jestem poza domem więc mam pytanie- czy sam program też dostał odświeżoną skórkę?
Program teraz wygląda tak (przynajmniej u mnie)----------->
Na stronie zmian nie zauważyłem. Natomiast sam program często mi się zawiesza i rozłącza - dokładnie po tym jak zmienili oprawę. Wolałem starszą wersję, która mi się nie rozłączała co 5 min.
Ed. co ciekawe program może być uruchomiony cały dzień i się ani razu nie rozłączyć ale jak włączę byle jaką grę tak zaraz mnie wywala.
Myślę że to problemy wieku niemowlęcego, jeśli są kłopoty z stabilnością połączenia to znaczy że grzebali też w kodzie, nawet nie czytałem jakie zmiany wprowadzili.
W każdym razie program nie wygląda tragicznie, choć tak jak przy stronie, pozostanę przy starej. Chyba że się pojawią nowe, bardziej kompaktowe od domyślnej, skórki.
Stary byl kiczowaty, bo wygladal jak zrobiony w roku '97, nowy jest duzo lepszy ale brakuje mi sortowania wg ilosci godzin w tygodniu/wszystkich godzin.
Teraz wyglada zdecydowanie lepiej. Zarowno strona, jak i program.
kong123
Wejdź na beta.xfire.com i zobaczysz różnicę.
Stary layout może i jest brzydki, ale nowy jest kompletnie nieczytelny i za Chiny Ludowe nie mogę połapać się, gdzie co jest.
Wyglądać to może i wygląda lepiej (chociaż na stronie zmian nie zauważyłem - karta profilowa wygląda u mnie tak ---------------->
Co innego że wraz ze zmianą wyglądu stabilność programu drastycznie spadła - właściwie to nie ma jej wcale. Program rozłącza co parę minut a przy próbie wyłączenia całkowicie się zawiesza - dopiero po Alt+Ctrl+ del udaje się dziadostwo wyłączyć.
Ja miałem zawsze posortowane według ogólnej ilości przegranych godzin.
http://www.xfire.com/profile/jjforcebreaker/
wygladal jak zrobiony w roku '97
Nostalgia factor :)
TRAGEDIA
Stary wygląd nie jest zły. Nowy w sumie też ------------>
Osobiście chyba zostanę przy starym.
[9] +1
[10] me too 100%
Gdzie się zmienia ten wygląd na stronie i w programie? Ja mam cały czas stary wygląd.
Ta, teraz wszyscy narzekacie, a za tydzien zapomnicie, ze byl jakis stary wyglad ;P
RaZoR_247
W programie: Tools -> Skórka -> Phoenix (to ta nowa)
Na stronie: wejdź na to z postu [6] i będziesz miał nowy wygląd.
Swoją drogą myślałem że Xf pobierze nowszą wersję automatycznie, a tu nawet info nie było że jest dostępna. Musiałem ręcznie przeinstalować program.
Ja cały czas siedzę na starej wersji, dużo lepsza.
W programie: Tools -> Skórka -> Phoenix (to ta nowa)
Ja takiej nie mam...
kęsik - zapewne jak pobierzesz ręcznie nową wersję to się pojawi... też instalowałem (tak jak Jj) program ręcznie.