Nowy tatuaż (jaki?)

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
04.09.2011 12:39
Bukol88
1
odpowiedz
Bukol88
82
_-LORD VADER-_
Image

Nowy tatuaż (jaki?)

Witam

Tak jak w temacie chcę sobie zrobić trzeci tatuaż, ale niestety nie widziałem żadnego fajnego
motywu w internecie, który mógłby mi się spodobać. Tatuaż chcę sobie zrobić na prawym ramieniu.
Motyw... biomechanika lub jakieś demony, mam już tatuaż ze smokiem (nie chińskim, bo nie lubie), razem z twarzą kobiety, a drugi to orzeł i właśnie do tego orła chce sobie dorobić jakiś fajny motyw związany z biomechaniką lub jakimiś demonami jakiś taki motyw z dużą ilością szczegółów.
Dlatego proszę wtajemniczonych o pomoc przy wyborze odpowiedniego motywu.
Z góry dzięki za pomoc.

----->>> coś ala ten motyw

04.09.2011 12:41
📄
2
odpowiedz
zanonimizowany596363
18
Senator
Image

Będzie się dało wydziabać na łopatce.

>>>

04.09.2011 12:43
Bukol88
😍
3
odpowiedz
Bukol88
82
_-LORD VADER-_

MajkelFPS ---> niestety jeżeli lubisz takie tatuaże to powodzenia... następnym razem nie udzielaj się, bo nic nie wnosisz do wątku.

04.09.2011 12:51
4
odpowiedz
koobon
82
Legend

Idziesz do dobrego salonu tatuażu i mówisz czego oczekujesz. Pokażą Ci jakieś wzory lub wymyślą coś specjalnie dla Ciebie. Jak pisałem wyżej konieczny jest do tego bardzo dobry salon.

Zasadniczo nie potrafię zrozumieć ludzi, którzy robią sobie tatuaże na sztuki. Jak można znakować się na całe życie bez wcześniejszego przemyślenia wzoru. Nie musisz mieć go rozrysowanego ze wszystkimi szczegółami, ale na litość boską co to za patent "pan mi tu zrobi jakąś biomechanikę z jakimiś demonami, albo tribala, albo hipsterskiego wąsacza w meloniku i na bicyklu".

04.09.2011 12:57
Bukol88
5
odpowiedz
Bukol88
82
_-LORD VADER-_

koobon ---> przemyślam bardzo dobrze tatuaż jaki sobie chcę zrobić dlatego ten wątek...
salon phi kolego biorą kasę jak za zborze, wcześniejsze tatuaże robił mi kumpel i wyglądają jak z
salonu. Poproszę o zdanie ludzi, którzy mają styczność z tatuażami, a nie ludzi, którzy ich nie mają
bądź są przeciwni...

04.09.2011 13:00
Klaczki
6
odpowiedz
Klaczki
104
In Search Of Sunrise

To Twoja decyzja, ale osobiscie nigdy bym nie prosil bym kogos o pomoc w wyborze. Czysto Twoja decyzja. Jedyne co bym zrobil to poszedl do dobrego studia przysiadl z gosciem nakreslil projekt. Satysfakcja pelna geba.

04.09.2011 13:02
Bukol88
7
odpowiedz
Bukol88
82
_-LORD VADER-_

Klaczki ---> ja chcę tylko o podpowiedź co do motywu wiadomo, że to tylko moja decyzja. Najwidoczniej źle określiłem mój wątek. Wiadomo jest przecież, że nie zrobie jakiegoś durnego tatuażu, który mi się nie podoba.

04.09.2011 13:03
8
odpowiedz
koobon
82
Legend

A kto powiedział, że jestem przeciwny tatuażom? Jestem przeciwny głupocie.
Ale skoro uważasz, że kolega dobrze Cię wybzyka to nie będę oponował.

04.09.2011 13:03
NewGravedigger
9
odpowiedz
NewGravedigger
202
spokooj grabarza

pokaż te dziary, które wyglądają jak z "salonu"

04.09.2011 13:06
10
odpowiedz
koobon
82
Legend

I bez oglądania mogę sobie wyobrazić jakość tego orła i smoka z twarzą kobiety.
Lans na deptaku w Ustce.

04.09.2011 13:08
Igierr
11
odpowiedz
Igierr
87
Helter Skelter

zagadaj na na jakimś tematycznym forum. sporo tam zdolnych rysowników, może któryś Ci zrobi fajny projekt. lub jakiś znajomy z dobrą ręką do rysowania (znajomy co Ci to robił?).
ze swojej strony mogę podrzucić Ci kilka pomysłów pasujących do Twojego tatuażu, które wpadły mi do głowy tak na szybko:
- armia nieumarłych, wstających z grobów na tle gotyckiego kościoła
- oklepany motyw z wilkiem wyjącym przy pełni
- pomyśl też nad symbolem czegoś czym się interesujesz (na przykład grasz na gitarze, robisz sobie tatoo Hendrixa)

04.09.2011 13:09
Bukol88
12
odpowiedz
Bukol88
82
_-LORD VADER-_
Image

NewGravedigger ---> sory za jakość narazie mam tylko te zdjęcie

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl