Załóżmy hipotetycznie, że od niedawna mam komputer i grałem w mało gier... i teraz mam pytanie do Was drodzy gracze. Jakie gry warto przejść i posiadać w swojej kolekcji ? Interesują mnie wszystkie gatunki ;) Proszę o rady !
Mass Effect 1,2,3
Dead Space 1
Bioshock
Wiedźmin 1 i 2
Baldurs Gate 1 i 2
Planetscape Torment
Red Alert 1,2,3
Red Faction
Quake 1 i 2
Doom
Call of Duty Modern Warfare
Settlers 7
Heroes of Might and Magic 3
Assasins Creed 2 i 4
Stronghold HD i Crusader HD
Homeworld 1, Cataclysm, 2
Freespace
Freelancer
Borderlands 1 i 2
Age of Empires
Rise of Nations
Castlevania Lords of shadow
TES Morrowind, Oblivion, Skyrim
Commandos 1,2,3
Far Cry 1,2,3
Crysis
tak na szybko
Assassin's Creed to zdecydowanie cała seria. Wybieranie jest bez sensu, nie zrozumiesz nic z fabuły. A jest naprawdę świetna.
Mass Effect 1, 2, 3
Max Payne 1, 2, 3
GTA 3, VC, SA, IV
Dead Space 1,2,3
TES Morrowind, Oblivion, Skyrim
Wiedźmin 1, 2
Gothic 1, 2, 3
Assasins Creed cala seria
Diablo 3
Najgorsze jest to, że mam takie zaległości, że w czasie kiedy będę przechodził starsze gry to będą wychodzić nowe...
Jak mam to ogarnąć wszystko ? Może ktoś coś doradzi jak przechodzić gry ? Potrzebuję jakiegoś planu. Dziękuję.
Jak przechodzić gry? a co Ty kurwa na zawody idziesz? Gra się dla przyjemności, przez hobby czy zainteresowanie a nie przez to żeby przejść jak najwięcej gier jak najszybciej, to mija się z celem. Idź do sklepu, weź grę której tematyka Cie interesuje i graj, jak przejdziesz to kolejną, itd.
Co jak co ale niektórzy ludzie maja dziwne problemy...
Poszukaj w encyklopedii najwyzej oceniane i skojarz gatunek jaki ci najbardziej podpasuje.
Jak przechodzić? Tak, żeby dawały przyjemność. To rozrywka, a nie obowiązek. Nie ma znaczenia tempo, nie pali się.