Nowa polska karcianka - Terrath

Forum Inne Gry
Odpowiedz
15.06.2013 17:24
Lopot
1
odpowiedz
Lopot
66
Generał

Nowa polska karcianka - Terrath

Ostatnio na wykopie przeczytałem, że grupa ludzi stworzyła karciankę i z ciekawości sprawdziłem, bo nigdy w takie gry nie grałem. Gra się bardzo przyjemnie, jednak jest to wczesna beta, więc nie wszystko działa tak jak powinno. Możecie sobie sprawdzić jeśli jesteście zainteresowani tematem.
wykop.pl/link/1552603/terrath-moja-pierwsza-gra-niezalezna/ tutaj wykopowy link, gdzie twórcy odpowiadają na pytania
terrath.com/ link do gry
Przy rejestracji warto wpisać kod promocyjny "wykop" za co dostanie się 2 karty.
Jak ktoś bardzo chce może zarejestrować się z mojego refa, za co dostanę 20złota, za które można kupować karty. Jest to właściwie nic, bo za wygraną walkę dostaje się 10, ale zawsze coś.

spoiler start

terrath.com/4412/poleca/lopot

spoiler stop

PS. Jakie są wymagania na wstawianie normalnych linków?

15.06.2013 21:33
Lopot
2
odpowiedz
Lopot
66
Generał

Wieczorny pierwszy i ostatni up. Jak nikt się nie skusi to trudno. Jeśli już tu wejdzie ktoś obeznany, to mógłby odpowiedzieć mi na PS z pierwszego posta? Z góry dzięki.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl