witam wszystkich od kilku tygodni gram w niezla gre online anno1777 !!!
jest to gra ekonomiczno strategiczna,
zaczynajac od zera budujesz swoja pozycje na swiatowych rynkach,
wirtualne pieniadze mozesz wymieniac na prawdziwa gotowke!!!!!
to nie sciema,grajac kilkadziesiat minut dziennie, w kilka tygodniu osiagnalem 5 euro,ktore oczywiscie zainwestowalem juz dalej,wiem ze 5 euro w kilka tygodni to niewiele,no ale to dopiero poczatek
wirtualne pieniadze,mozna zarabiac na kilka sposobow!!!!
- pracujac codziennie
- co kazdy piaty dzien przepracowany otrzymuje sie dodatkowy bonus,w zaleznosci od panstwa w ktorym jest sie rezydentem od 1 zlota do 3!!! ( zloto to jedna z dobr,ktore mozna wymieniac na realna kase!!!! w tej chwili kurs to 3.987 zlota za 1 EURO) czyli pracujac tylko sumiennie kazdego dnia,co 5 dzien mozesz miec okolo 1 EURO czystej gotowki!!!!
- atakujac roznych graczy (za kazdy atak ktorych mozesz miec nieskonczona ilosc dziennie co kazde 20 minut)
- wygrywajac walke,pokonany zostanie twoim niewolnikiem-ktory bedzie pracowal na ciebie,przynoszac tobie zysk!!!
duzo by tu opowiadac,mozna zakladac wlasne firmy,banki,sklepy,
sprzedajac swoje wyprodukowane towary rowniez zarabiasz!!!
rejestracja jest po angielsku,ale cala gra i wszystkie opcje gry w jezyku Polskim po kliknieciu na polska flage!!!!
aby moc sie zarejestrowac potrzebny jest link polecajacego (niestety caly swiat kreci sie w kolo tego )
dlatego podaje link
w razie jakichkolwiek pytan
piszcie do mnie na grze
mam ten sam nick,odpowiem na kazde pytania i poradze jak osiadnac spory przychod!!!
http://www.anno1777.com/index.php?i=276391
pozdrawiam wszystkich
Tak ,nabijaj sobie wejścia i Euro. W sumie ,to co robisz jest strasznie nie opłacalne, jesteś tylko mrówką która dopiero generuje zyski dla tej strony. hahaha :D Pozdrawiam :)
Pierwsza społeczna gra, w której wirtualną walutę możesz wymienić na REALNĄ GOTÓWKĘ.
Doprawdy?
pracujac tylko sumiennie kazdego dnia,co 5 dzien mozesz miec okolo 1 EURO czystej gotowki!!!!
Będę bogaty!!! Łuhuuu!
Albo jest na szczycie piramidy. Zakladajac rzecz jasna, ze te informacje nie sa falszywe i powstaly tylko dla zwiekszenia atrakcyjnosci gry.