http://esimsecura.com/lan.4071/ To reflink to niej. Co to znaczy? Że jeżeli zarejestrujesz sie właśnie z niego dostaniesz po wbiciu 7lvla 5golda, a ja 1. Czyli Czym Was więcej tym lepiej. I oczywiście mamy obupólna korzyść z tego co daje dużo lepszy start niż innym graczom, Zapraszam serdecznie!
Nie widze tego linku... Cos chyba nie tak jest.
Nadal nic nie widac - cos popsute masz...
Nie da się posta edytowac .. głupota tylko spam sie robi.. No teraz juz musi byc : esimsecura.com/lan.4071/
No to w takim wypadku musisz kupić okulary niestety bo link jest dobry ;/
Link podany na samej górze, kto nie widzi ten ma lipę :P
po co zakładasz wątki, skoro nie ma w nich linku do tej gry? Też chętnie bym wypróbował.
Narobiłeś mi smaczka tym 5 golda za 7lvl. Jak możesz to podaj link bo nie podałeś.
Nie ładnie tak ludzi oszukiwać, jesteś zwykłym trollem!
A możesz mi ten link wysłać na mail'a? Tutaj masz: *******@*****
Kurczę, też bym zagrała. Może podeślesz na fejsbuku albo GG?
5gold dostaniesz jak sie zarejestrujesz z reflinka! Referral link czyli polecenie rejestracji. Który jest w pierwszym poście. Jeżeli tego nie rozumiecie to trudno. Za zwykłe zarejestrowanie nie ma bonusów, a mysle że jak zaczynać taką grę to raczej z czyjegoś polecenia żeby mieć z tego korzyść i lepszy start. Pozdrawiam :)
[21] --> No ja też.
weisiek523 --> A ty nie rozumiesz, że nie widzimy tego linka?
weisiek523 --> Ale bonusy dostajesz tylko ty. Po co więc ktoś, kto cię nie zna, miałby się zarejestrować z twojego reflinka, skoro próbujesz zdobyć taką rejestrację podstępem, nie mówiąc całej prawdy? Oszukujesz nas i oczekujesz, że ci pomożemy?
Nie możesz gonie widzieć a kto inny się już zarejestrował.. Ale skoro tak mówisz to macie tylko pousuwajcie sobie spacje :P ht tp://es im se cu ra. co m/ la n. 40 71/.
Skoro nie chcesz rejestrowac sie z mojego reflinka to zarejestruj się bez tej końcówki po ".com" ale skoro mówię że za rejestrację z mojego polecenia dostajesz Ty gold za wbicie 7lv i ja za to że Cię zwerbowałem to nie rozumiem dlaczego mówisz że nic z tego nie masz?
"dlaczego mówisz że nic z tego nie masz?"
bo
Ale bonusy dostajesz tylko ty. Po co więc ktoś, kto cię nie zna, miałby się zarejestrować z twojego reflinka, skoro próbujesz zdobyć taką rejestrację podstępem, nie mówiąc całej prawdy? Oszukujesz nas i oczekujesz, że ci pomożemy?
Czyli innymi slowy:
Ale bonusy dostajesz tylko ty. Po co więc ktoś, kto cię nie zna, miałby się zarejestrować z twojego reflinka, skoro próbujesz zdobyć taką rejestrację podstępem, nie mówiąc całej prawdy? Oszukujesz nas i oczekujesz, że ci pomożemy?
lapiesz?
Takie rzeczy tylko w Polsce :D Ludzie ogarnijcie się! Nawet żeby mi miałoby tylko pomóc a Wy mielibyście w to nie grać to przecież Was to nic nie kosztuje.. Wyjedzcie gdzieś za granicę i zobaczcie kogoś kto by Wam nie powiedział dzień dobry albo nie uśmiechnął się do Was choć Was nie zna. Inna ludzka mentalność i kultura. Tylko u Nas każdy ma do drugiego żal i pretensje a przede wszystkim jakąś zazdrość. Napisałem że dostają bonusy obie strony? Napisałem i to podtrzymuje bo tak jest, zresztą przy rejestracji pisze co dostajesz za to że podasz polecającego. Tylko trzeba trochę czytać a używać inwektyw od razu, co widzę jest standardem wśród ludzi o przeciętnej kulturze i niskim zasobie wiedzy..
stefan523 czy ty nie rozumiesz ze nam sie link nie wyswietla ??? wrzuc moze linka na imageshack czy gdziekolwiek to sobie sciagniemy
weisiek523 --> Zgraj na dyskietkę i wystaw na allegro to kupie. To chyba najlepsza gra, którą widziałem. Już nie mogę się doczekać.
Wiesiu, nie potrzebuję okularów. Testowałem na chromie (góra) i firefoksie (dół), nic nie widać. ->
Napraw sobie przeglądarkę, bo coś ci chyba kodowanie siada.
Dziwna sprawa Ci powiem bo 100 innych osób widziało link chcę Ci powiedzieć.
[1] [3] [7] [24] post to sa linki. Pozdrawiam.