Nosz ... co z tym jutjubem?!
Od razu mówię, nie wiedziałem w jakiej kategorii założyć wątek, to zakładam w tej. Od wczoraj wieczorem nie odtwarzają mi się filmiki na youtube, cały czas jest ekran ładowania z tym znaczkiem na środku, resetowanie pc, routera, f5 na stronie i tego typu zabiegi nie pomagają. Mam najnowszą wersję Opery Next, ktoś jeszcze ma ten sam problem co ja?
edit. pomogło, więcej filmów się odtwarza, ale nadal nie wszystkie. do tego na co 2giej stronie wyskakuje mi komunikat że Brakuje Wtyczki Flash i mam ją pobrać, no kurwa pobierałem ją 4 razy w ciągu ostatnich 2 dni :/
Najnowsza Opera. To samo. TROSZECZKĘ pomogło wyłączenie html5. Ale ogólnie lipa na całego (i to od jakiegoś czasu).
http://www.youtube.com/html5
PS. A od wczoraj podobne problemy mam na innych przeglądarkach. Może coś dłubią.
Korzystam z Google Chrome i również to zauważyłem. Wersja html5 prawie nie nadaje się do użytkowania. Jakieś pierwsze kilkanaście sekund filmu to ciągłe zawieszanie odtwarzacza. Raz się wszystko wiesza, raz idzie sam dźwięk bez obrazu.
Aha, zapomniałem dodać, a czas edycji się skończył: sama przeglądarka mi się zwiesza co kilkanaście minut, czasem muszę wyłączać z pozycji menadżera zadań, oraz zauważam że po serfowaniu na necie (powiedzmy godzinkę) mam uruchomione kilkanaście procesów Opery o nazwie PLUGIN, nie wiem co to jest, ale potwornie obciąża system... porażka
Mi też się zawiesza co jakiś czas Opera. Na laptopie ze świeżo zainstalowanym systemem. Po jakieś minucie odtyka się.
Panowie Opera 12 (aka Next) jest ciągle w wersji beta. Jeżeli chcecie wersji stabilnej to zainstalujcie 11.62
@Bibkowicz
Opera 12 będzie uruchamiała wtyczki (takie jak np flash) w osobnych procesach. Stąd tyle pozaycji w task menagerze. Ma to zapobiec zawieszaniu się programu, gdy padnie wtyczka.