Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: No to i ja mam problem

06.08.2015 01:16
zloteuszy
1
zloteuszy
51
Generał

No to i ja mam problem

Pisze bo nawet nie wiem z czym to moze byc problem czy to internet czy moj pc i jakis wirus czy konto microsoft czy w koncu windows 10pro

Otoz nie mam dojscia do zadnej strony internetowej. Jak chce wejsc w gola to wyskakuje ze jest problem z websites security certification.
Jak chce np.. Gazeta. Pl we cant reach this page.. A jeszcze kilka razy pokazalo mi zebym zarejestrowal modem i ze ktos chce wykrasc hasla.

Wchodzac na eouter wszystko normalnie wyglada.

Ale dajac troubleshoot pisze ze remote device or recource want accept the connection.
Jak najezdzam myszka to wyskakuje ze device or microsoft. Com is not set up to accept connection on port the world wide service (HTTP)

Dodam ze jeszcze dzis rano chodzil normalnie.. Nie chcial sie tylko zamknac to przycisnalem przycisk power w pc na kilka sekund az sie wylaczyl.

Aha i mialem od chyba wczoraj program k9 ktorego juz wywalilem tak dla sprawdzenia.

Lo co chodzi ??

06.08.2015 10:30
Bukol88
2
odpowiedz
Bukol88
82
_-LORD VADER-_

Hmm zadzwoń do operatora swojego internetu może oni coś zmajstrowali kto wie, lub zainstaluj jeszcze raz sterowniki do routera i karty sieciowej próbowałeś może tak zrobić?

06.08.2015 10:33
Tal_Rascha
3
odpowiedz
Tal_Rascha
215
Never Fade Away

Premium VIP

Zobacz czy masz poprawna date ustawiona w komputerze

06.08.2015 11:19
SuperSamuraj
4
odpowiedz
SuperSamuraj
55
Konsul

Zadzwoń do operatora. A to, że nie możesz czytać gazety.pl to akurat dobrze. Mniej propagandy się naczytasz.

06.08.2015 11:20
zloteuszy
5
odpowiedz
zloteuszy
51
Generał

Defendwr znalazl mi stimilini.e jakis porywacz hasel ponoc co ocxywiscie wyrzucilem.

Probowalem reset this pc ale cos nie poszlo i zadnych zmian nie zrobilo.

U operatora wszystko wyglada normalnien i neta mam wedlug nich

Co moge jeszcze zrobic?

06.08.2015 11:38
SuperSamuraj
6
odpowiedz
SuperSamuraj
55
Konsul

To chyba złapałeś jakiegoś syfa, może wyłącz neta i przeskanuj antywirem. Polecam 360 total seciurity

06.08.2015 11:46
zloteuszy
7
odpowiedz
zloteuszy
51
Generał

Moge go jakos zainstalowac bez podlaczenia do netu?

06.08.2015 12:15
zloteuszy
8
odpowiedz
zloteuszy
51
Generał

Ok przypomnialem sobie, ze moge podlaczyc neta z tel. Pisze z pc. Zaraz posciagam i przeskanuje.

Kurde skad mi sie wzielo takie badziewie ?

Jakie jeszcze programy polecacie ?

06.08.2015 15:13
zloteuszy
9
odpowiedz
zloteuszy
51
Generał

A jak jest jakis wirus to mogl mi wejsc na modem?
Dziwne ze np na tel na wifi mialem to samo z przeglądarka a na data wszystko normalnie

07.08.2015 00:59
zloteuszy
👍
10
odpowiedz
zloteuszy
51
Generał

Jest, jest, jest !!

Nie wiem co i jak zrobilem ale wszystko powrocilo do normy. Zmienilem niektore hasla, przeskanowalem 360TS wyczyscilem wszystk oco sie dalo, zmienilem ustawienia routera na domyslne i jest.

Dzieki sliczne wszystkim.

W sumie troche szkoda bo juz bylem przygotowany do przeinstalowania systemu co by mi sie przydalo ... no coz ;)

Forum: No to i ja mam problem