Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Nietypowa prośba - Warszawa

04.02.2014 12:52
Qer-Azghal
1
Qer-Azghal
110
Event Horizon

Nietypowa prośba - Warszawa

Witam.

Mam nietypową prośbę do ludzi z Warszawy. Jest ktoś w stanie mi pomóc odholować auto z jednego miejsca (gdzie mi padło) do miejsca B. ? Stoi blisko Ronda Jazdy Polskiej przy ds Riviera (tylko po drugiej stronie ulicy, wytłumaczył bym :p) a podholować trza by go było na Grenadierów 13 przy Rawarze. Nietypowa prośba ale ktoś może wspomoże bo stoi tam już kilka dni i myślę że długo nie postoi bo na trawce się pasie więc lekko nielegalnie :p

04.02.2014 13:02
szymon_majewski
2
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

W sumie odleglosc nieduza, ale zeby bylo smieszniej to najlepiej by bylo jechac Armii Ludowej, a tam jak wiadomo ruch jest czesto gesty, wiec trzebaby wybrac jakies dobre godziny. Ja w Wwa bede jutro bo mam egzamin, teoretycznie skonczy sie niestety tak, ze zanim tam dojade to ruch sie wzmozy (13-14). Poza tym musialbys napisac co to za woz, wczoraj holowalem A4, a poniewaz moj samochodzik jest stosunkowo lekki, to czesto szarpalem i gdyby nie fakt ze hol na mniej niz kilometr, to mogloby byc roznie.

04.02.2014 13:12
Qer-Azghal
3
odpowiedz
Qer-Azghal
110
Event Horizon

Armii Ludowej (czyli Trasa Łazienkowska , czyli skrócę do trasa Ł) faktycznie najszybciej i koło 14 jeszcze mega zatoru niema ale faktycznie może już się robić tłoczno. Samochód to Opel Astra sedan więc około tonę waży.

04.02.2014 15:44
szymon_majewski
4
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Hmm, tona to jeszcze pol biedy, gorzej ze pol godziny temu dostalem telefon, ze jutro jestem potrzebny jeszcze gdzie indziej. Sprawa wyglada wiec tak, ze najprawdopodobniej bylbym wolny dopiero od okolo 16, a wtedy to juz jest masakra na drogach. Takze na dzien jutrzejszy niestety wiele z tego nie wyjdzie, a prawdopodobnie w czwartek bede jechac na wies i nie bedzie mnie w Wwa. Sory, ze narobilem nadziei.

04.02.2014 17:44
Qer-Azghal
5
odpowiedz
Qer-Azghal
110
Event Horizon

Nie ma problemu mimo wszystko to jest przysługa więc nie mam prawa niczego wymagać :)

To w takim razie nadal jest aktualne i jeśli ktoś jest w stanie pomóc był bym wdzięczy. Oczywiście nie musi to być z dnia na dzień ale myślę że jak by stał do lata to raczej go usuną :p

dodaje że nie mam linki holowniczej.

Może los się uśmiechnie do mnie :)

Forum: Nietypowa prośba - Warszawa