niekryty krytyk-pytanie
Siemka mam pytanie o co chodzi z tym "zrób jej kebab i do wyra"? niekryty krytyk mówi tak w tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=SbYd5KNVluc pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Kolejny fan NK ! :\ Trzeba czytać między wierszami, a jeżeli nie rozumiesz to znak że jeszcze nie dorosłeś !
[3] - Swego czasu oglądałem wspomnianego pana Niekrytego ale koleś według mnie skończył się po tym jak zaczął szerzyć swoją działalność ! Dobrych było jego 6 pierwszych filmów ! Dziękuje dobranoc
Ja nie mogę zrozumieć co oni w tym kolesiu widzą. Przecież to uboga wersja Nostalgia Critica
Ja nie mogę zrozumieć co oni w tym kolesiu widzą. Przecież to uboga wersja Nostalgia Critica
+1
Powtarzam to od dluzszego czasu, jedyne co jest plusem na jego korzysc to to, ze glownie skupia sie na sprawach w PL, a NC robi w wiekszosci filmiki dot. rzeczy typowo amerykanskich
[4] To było wiadome od pierwszego odcinka , który zresztą był chyba najśmieszniejszy . Jednak czasami zdaży mi się go obejrzeć , i widać że teraz bardziej gra pod publikę , i to co podrzucą mu widzowie.
Ja tam lubię Niekrytego.
Nie jest to może mega wysublimowany humor, ale prosty i dobitny, a taki lubię.
Wolę Kaczyńskiego.
hej to w końcu o co z tym "kebabem" chodzi? bo utworzyłem wątek ale narazie nikt nie pomógł?
Bo my wiemy o co chodzi Gad deymt !
Wiadomo NC>NK, ale i naszego polskiego da się oglądać :P
Co do tematu, może powiedziałbyś, w której minucie to jest, bo może być ciężko ;e
Ed:On tam mówi "Po co silić się na romantyczność, zrób jej kebab i do wyra". Czy to jest jakieś trudne do ogarnięcia o co chodzi?
słuchaj no, utworzyłem ten wątek w celu wyjaśnienia znaczenia... nie wiem jak ty ale ja jak ktoś ma jakiś problem i potrafię mu pomóc to POMAGAM a nie PIEPRZĘ "Bo ja wiem o co chodzi"..... bo tak między nami to jest trochę CHAMSTWO. mam nadzieję że ktoś inny inaczej zareaguję..
LOL myślałem że jest to powiedziane w innym znaczeniu... no nic ale dzięki za chęci pozdro Majezon.
"Face SHit" a ty co miałeś na myśli mówiąc "Trzeba czytać między wierszami, a jeżeli nie rozumiesz to znak że jeszcze nie dorosłeś" wg ciebie w jakim sensie rozumiesz to powiedzenie "zrobic kebab i do wyra"? bo ja rozumię to w sposób dosłowny... ale ty musisz rozumieć to w inny sposób skoro piszesz "czytać między wierszami" więc słucham twojej wersji...
Kebab to jest takie coś do jedzenia, zobacz sobie w google jeśli nie wiesz jak to wygląda, raczej powinieneś kojarzyć, bo teraz to chyba nawet w każdej większej wsi można kupić kebab. A "wyro" to inaczej łóżko. Jak się mówi "iść do łóżka" (w tym przypadku "wyra") w kontekście kobiety i mężczyzny to zazwyczaj ma się na myśli ruchanie, czyli stosunek płciowy inaczej.