wzbudzanie myszką i klawiaturą jet odznaczone, mimo wszystko sekundę po przejściu w stan uśpienia komputer sam się wybudza. ;/
jakieś pomysły?
Za mocną głowę.. znaczy procesor ma.
http://forum.pcformat.pl/Komputer-sam-z-siebie-wybudza-sie-z-uspienia-t
twardą głowę ma skubany, po trawce ledwo wentylatorami kręci ale wóda nic mu nie robi. nawet się nie skrzywi pokerowa twarz, nie ma co ;D
chodziło oczywiście o uśpienie. ;)
Też tak miałem i okazało się że to przez myszkę laserową. Musiałem zaraz po kliknięcie na "uśpij" odłączyć myszkę a wybudzanie klawiaturą i myszką miałem też odznaczone.
PS. Reg, dostałeś po rankingu widzę, jeszcze wczoraj miałeś 5 :P
Skoro miałeś wyłączone wybudzanie myszką i klawiaturą jak go wybudzałeś? ;D
[7]
Wybudzałem go normalnie przyciskiem zasilania na obudowie.
'PS. Reg, dostałeś po rankingu widzę, jeszcze wczoraj miałeś 5 :P'
Najwyraźniej coś sobie przeskrobałem albo komuś się nie spodobało moje zdanie. jakoś mi specjalnie tej cyferki nie szkoda, ;p
idzie sprawdzić za co mi ujeli tak "cenny" i "szlachetny" wręcz "magiczny" item jak cyferka obok nicku, która swoją drogą jest bez sensu, bo dostaje się ją po prostu co miesiąc zamiast za dobre słowo i bądź uczynek.
chodziło o post w wątku Watch_Dogs
"kurwa mać nie potrafisz użyć "SPOILER"?"
ale co miałem napisać jak jakiś idiota zdradzał fabułę i nie potrafił kurwa mać użyć opcji SPOILER?
za coś takiego chłosta z urzędu i brak dobranocki.
Moderatorzy i Administratorzy forum mogą, bez konieczności tłumaczenia się i bez ostrzeżenia zmieniać stopnie, usuwać posty, usuwać wątki, blokować ksywki, blokować numery IP, modyfikować wypowiedzi dowolnego czytelnika.
Witaj na GOLu.
Jeśli chodzi o ranking.
Sprawdziłem na mailu, za co dostałem aż dwa punkty ujemne. Jeden z tych punktów dostałem w prezencie, bo admin/moderator pomylił mnie z innym userem :D.
"Moderatorzy i Administratorzy forum mogą, bez konieczności tłumaczenia się i bez ostrzeżenia zmieniać stopnie, usuwać posty, usuwać wątki, blokować ksywki, blokować numery IP, modyfikować wypowiedzi dowolnego czytelnika."
napisał bym że to jakieś lewackie korzenie i zasady, ale boje się że ktoś mógł by zmodyfikować moją wypowiedź bądź ją usunąć więc oficjalnie tego nie zrobię.