Nie działa wejście mj 3,5 w tv oraz AUX

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
13.01.2016 17:42
Qer-Azghal
1
odpowiedz
Qer-Azghal
111
Event Horizon
Image

Nie działa wejście mj 3,5 w tv oraz AUX

Tak jak w temacie. Mam problem bo nie mogę podpiąć wieży pod tv. Podłączam chinch na chinch i niestety wieża nie gra. Gdy podłączam wejściówka chinch(wieża) mj3,5(tv) też nie chodzi, nawet tv się nie wycisza jak podłączam. wiem że kable oba działają i wieża bo sprawdzone na innych sprzętach. Jak podłączam słuchawki do wejścia też nic się nie dzieje. Mam jeszcze jedno mj 3,5 z tyłu ale to wyjście no i optical który się świeci na czerwono ale wieża stara i niema tego wejścia. Dodam że chinch na chinch sprawdzałem z boku na wejściu kamerowym (z tym żółtym na video wejście) jak i z tyłu przy audio wyjściu. Nie wiem już co robić. TV to LG 32LH3000. Walczę z tym od kilku tygodni a google nie pomaga może ktoś coś czy tylko zostaje rozkręcenie ? Nie chce do naprawy bo nie jest to uciążliwe głos w TV jest, chodzi raczej o wygodę :)

Dzięki za wyczytanie wall of text i mam nadzieje że ktoś coś z tego zrozumiał :P

edit. dodaje zdjęcia z bocznego i tylnego panelu słaba jakość bo 3mpxl :P

post wyedytowany przez Qer-Azghal 2016-01-13 17:57:28
13.01.2016 17:58
Qer-Azghal
2
odpowiedz
Qer-Azghal
111
Event Horizon
Image

A tu tylny panel, mama nadzieje że coś pomogą te zdjęcia.

14.01.2016 16:36
Qer-Azghal
3
odpowiedz
Qer-Azghal
111
Event Horizon

Podbiję może ktoś coś dziś doradzi :)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl