Witam , moja przygoda z NETIĄ zaczęła się około roku temu , i już od samego początku były problemy z telewizją . Już niezliczoną ilość razy zgłaszałem usterki na infolinie Netii , ale nic to nie dawało . Do dziś - dziś zawitał do mnie Pan ( bardzo nieprzyjemny zresztą , wielce niezadowolony że musiał w ogóle przyjechać ) z serwisu . Stwierdził , że - cytuje - "nie wiem co sie dzieje" , wykonał 20 telefonów , po czym dowiedział się że musi wymienić dekoder ( Netia Player ) na nowy . Tak też uczynił , dekoder połączył się do Ethernet , wszytko zapowiadało się dobrze , lecz - Brak sygnału . "Uprzejmy" Pan wykonał kolejne 20 telefonów , po czym uraczył to wszystko komentarzem "KU*WA MAĆ" , i stwierdził że trzeba czekać od 3 do 4 godzin , zawinął manatki i odjechał . Po około 6 godzinach , zresetowaniu Netia Playera do ustawien fabrycznych , telewizja zaczęła działać . Ale tu znowu złapała mnie ku*wica , gdyż mam dostępna tylko i wyłącznie jedną stację , a mianowicie TVP 1 z dopiskiem Techniczny , ustawioną na kanał 999 . Kolejne próby resetowania dekodera , grzebania w ustawieniach nic nie dały . Tak więc - co robić ? Czekam na Waszą pomoc , gdyż jest juz za późno by dzwonić na tą ich pieprzoną infolinie i wisieć kolejne pół godziny na telefonie . Zależy mi na rozwiązaniu sprawy . Pozdrawiam i przepraszam za użyte wulgaryzmy , ale emocje wzięły górę :)
A skąd mamy to wiedzieć?
22711111 i zgłaszaj awarie.
Jak technik niczego nie naprawił to im to powiedz i rozwiąż umowę
od 15 minut wisze na telefonie , mila pani przelaczyla mnie na dzial techniczny , ale ta melodyjka robi sie juz poprostu nudna . Mozecie mi powiedziec jak jest z naliczaniem kosztów za taka pseudo rozmowe ?
Koszt powinien być jeden. Za połączenie. Przynajmniej z moich doświadczeń u innych operatorów.