neostrada

Forum Technologiczne
Odpowiedz
21.08.2014 22:23
1
odpowiedz
zanonimizowany208826
159
Generał

neostrada

Witam, czy w obecnych czasach istnieje router , który pozwala na używanie Voip , czy jak to sie pisze ;p neostrady.

Chciałbym wymienić gdyż mam za słabe WIFi , ten Livebox 2 mnie wykończy, ten co to projektuje na 1 miejscu chyba ma za zadanie " wykończyć użytkownika" a później dopiero sprawić by działało. Tak na przykład brak zewnętrznej anteny to jakaś porażka bo nie da się ukierunkować sygnału. Mam fajną kartę która niby miała rozsyłać sygnał do 1km a skończyło się na kilku kilkunastu metrach i mogę się założyć że wina leży po stronie Liveboxa. Zaledwie kilka dni temu właściciel linii zamówił sobie telefonie przez modem co mnie załamało bo to ogranicza pole manewru. Bez tego telefon nie działa. Jest jakiś TD-VG3631 ale to myślę ma własną bramkę i nie ma nic wspólnego z moim dostawcą. Ciekawi mnie czy jest to w ogóle możliwe by to zastąpić a druga sprawa czy jest możliwość wymiany LB2.0 na LB3.0 i jak to zrobić - może ten model miałby lepszą jakość rozsyłania sygnału.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl