Need for Speed Most Wanted 2012 - zapamiętywanie ustawień pada

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
18.01.2013 12:31
1
odpowiedz
Eraz_NPC
161
Legend

Need for Speed Most Wanted 2012 - zapamiętywanie ustawień pada

Tytuł już chyba wyjaśnia sprawę - nie chcę mi zapamiętać ustawień przycisków w padzie Logitech Rumblepad 2. A czytałem że do tej gry wyszedł patch 1.1, który to naprawia. No niestety nie u mnie. Spotkał się ktoś z czymś podobnym?Czy w przypadku pada od M$ jest taki sam problem?

Wiem że jest programik emulujący ustawienia klawiatura-pad, ale i tak w grze pojawia się takie irytujące okienko, że pad nie jest skonfigurowany. A nie chcę gra z tym czymś.

18.01.2013 17:33
2
odpowiedz
Eraz_NPC
161
Legend

Nikt?

18.01.2013 17:34
3
odpowiedz
Y'mlu-og_NPC
27
Konsul

xpadder program próbowałeś ?

18.01.2013 17:48
4
odpowiedz
Eraz_NPC
161
Legend

Powtarzam - wszelkie emulatory odpadają, bo gra ma durny komunikat pokazujący że pad nie jest skonfigurowany, jeżeli go nie ustawie w grze. Okienko z ta informacją najzwyczajniej w świecie przeszkadza w grze.

18.01.2013 18:03
5
odpowiedz
Y'mlu-og_NPC
27
Konsul

No a może w grze jest taka opcja "control method" i tam się da przestawić czym masz sterować albo może na opcjach klawiatury bezpośrednio da się przypisywać przyciski, to jedyne co mi przychodzi do głowy oraz sterowniki do Rumblepada 2 najnowsze zainstalowane ?

19.01.2013 13:52
6
odpowiedz
Eraz_NPC
161
Legend

W grze jest możliwość tylko ustawienia klawiszy, które po "restarcie" gry zanikają. To samo było w Hot Pursuit. A sterowniki do pada nie mają tu znaczenia - są najnowsze, ale w każdej innej grze są OK.

Więc może ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?

05.03.2013 09:55
7
odpowiedz
Szymek298
1
Junior

Miałem to okienko przez bardzo krótki moment do momentu kiedy w ustawieniach sterowania przypisałem przyciski z pada.

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl