naziemna telewizja cyfrowa- kaput

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
11.07.2012 20:28
<SEBEK>
1
odpowiedz
<SEBEK>
66
obserwatoR

naziemna telewizja cyfrowa- kaput

siemka
mam pytanie do ludzi z okolic Gdyni,Gdańska. nie zniknęła przypadkiem u was cyfrówka w TV ? bo przeszła parę godzin temu fest burza i tak myślę czy mi nie rozwaliło anteny.

11.07.2012 20:30
Roniq
2
odpowiedz
Roniq
115
Unknown

Jak masz antenę ze wzmacniaczem, to do wymiany

11.07.2012 20:33
<SEBEK>
3
odpowiedz
<SEBEK>
66
obserwatoR

jest ze wzmacniaczem ale wszystko było odłączone od sieci a piorun na bank w nią nie przydzwonił. dlatego mam nadzieję że to jakaś awaria w Chwaszczynie bo z tą nadają sygnał.

11.07.2012 20:34
Roniq
4
odpowiedz
Roniq
115
Unknown

Wzmacniacz do wymiany. Powinno pomóc na 100%. Często siada podczas burz, jak masz możliwość to załóż sobie symetryzator.

11.07.2012 20:37
5
odpowiedz
Xaodros_NPC
12
Generał

HA ha u mnie zniknęła tyle że ja z drugiego końca Polski-Nowy Sącz.Druga sprawa że mam to badziewie czyli z telekomunikacji polskiej.Rozwiązuję umowę z tym gó..em jak najszybciej.

11.07.2012 20:37
<SEBEK>
👍
6
odpowiedz
<SEBEK>
66
obserwatoR

faktycznie odłączyłem wtyczkę z gniazdka i od razu się pokazał obraz :D nie kumam bazy jak to możliwe? tak czy siak dzięki Roniq.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl