Gry lipca 2026Ukochane symulatory z początku lat 90.Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Największe absurdy w grach komputerowych

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
22.07.2026 21:41
Jaris
1
odpowiedz
Jaris
4
Legionista

Największe absurdy w grach komputerowych

Pożar kuchni, bo sim nie umiał zrobić sałatki, Skyrim: Kradniesz wszystko, bo sklepikarz ma wiadro na oczach.

Jakie niedorzeczne absurdy przychodzą Wam do glowy?

22.07.2026 21:51
mirko81
2
odpowiedz
mirko81
90
amd platform

Trine 1.
Mag czarował mosty. Wiec generowałem je nad głowami wrogów... Nie wiem czy to było zamierzone ale gra mnie mocno przez to odrzuciła.

post wyedytowany przez mirko81 2026-07-22 21:51:37
22.07.2026 22:04
3
odpowiedz
damianyk
164
Nośnik Treblinek

Typowe, musisz ocalić świat przed zagładą, ale nic nie stoi na przeszkodzie byś wcześniej pozbierał rzepę, odbił bar z rąk Cerberusa, wymaksował reputację w gildii złodziei albo wdał się w kilka romansów.

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl