6 sierpnia może dojść do starcia Marcina Najmana z byłym mistrzem świata w wadze ciężkiej Riddixkiem Bowe - poinformował serwis boxingnews.pl. W rozmowie z Wirtualną Polską doniesienia te potwierdza trener Andrzej Gmitruk, który zdradza, na jakim etapie są rozmowy z amerykańskim pięściarzem.
Czego to się nie zrobi dla sławy. Mariuszek jednak nie jesteś najgorszy - tobie chociaż ktoś walkę zorganizuje a on musi sam sobie.
Znowu go będą zbierać z ringu, ale w sumie to chciałbym żeby chociaż ten raz sobie wygrał, a niech ma.
Przecież to było pewne- ma z polszmatem podpisany kontrakt na 3 walki. 2 już przejebał.
Riddick Bowe to taki mocno starszawy jest. To szansa dla Najmana, że go za mocno nie zbije.
chyba postawie 1000 na bowiego ;D ciekawe jaki kurs
Bowe musiałby mieć 60 lat, zapalenie płuc i stracic rękę w wypadku samochodowym, żeby można było mówić o jakichkolwiek szansach Najmana w tej walce, do której pewnie i tak nigdy nie dojdzie.
stanson
jedna reka to za malo, bo mialby druga
vlodek2532 ---> Mariusz Pudzianowski ma swoją stronę - tam mu wyślij ten tekst. I dla ciebie - chamie, to żaden Mariuszek, bo to nie twój kolega.
Twoje chamskie odpowiedzi w różnych tematach zaczynają mnie powoli już denerwować - jak masz jakieś problemy ze sobą, to zgłoś się do odpowiedniego specjalisty, póki czas.
Twoje chamskie odpowiedzi w różnych tematach zaczynają mnie powoli już denerwować - jak masz jakieś problemy ze sobą, to zgłoś się do odpowiedniego specjalisty, póki czas.
Jak masz problem z moimi wypowiedziami to zgłoś naruszenie regulaminu. Swoją drogą to powinienem mieć swój oddzielny wątek już. Gadasz na mnie a wyzywając mnie od chamów pokazujesz swój jeszcze niższy poziom. to, ze ktoś kogoś zabił znaczy, ze zasługuję na karę śmierci?
Edit:
Tak jak mówiłeś przekopiowałem treść tego wątku i wysłałem na ten mail [email protected]
To bardzo ładnie, że wysłałeś.
A teraz jeszcze przeanalizuj swoje chamskie wypowiedzi w innych tematach na tym forum.
Proponuję zacząć trenować jakąś dyscyplinę sportową, żeby ta agresja miała ujście - bo skończysz w pierdlu albo w bramie. Poważnie.
Gram codziennie w piłkę
bo skończysz w pierdlu albo w bramie.
Człeniu od tych brudnych śmierdzących bloków i kamienic trzymam się z dala i o to się nie bój.
http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8 druga runda tej walki i jego street-fight style oddaje jago cały talent bokserski
Najman chyba musi oberwać tak, że przez parę miesięcy nie wstanie z łóżka szpitalnego - może dzięki temu najdzie go w końcu refleksja, że boks nie jest dla niego.
Najman już trochę wygrał. Jego boxing record to 13-4 więc nie jest tak źle
A widziałeś jego przeciwników?
np. niejaki Peter Simko: http://boxrec.com/list_bouts.php?cat=boxer&human_id=31190
Anton Lascek (5-45-5)
Imrich Borka (2-33-0)
Alfred Pollak (0-8-0)
Peter Simko (2-30-0) - jedno zwycięstwo to triumf nad Najmanem kilka lat wcześniej
Milan Becak (1-12-1)
Godni przeciwnicy. Wszystko przegrywał przez TKO. chłop może i ma dobre serce ale talentu do boksu raczej nie.
np. niejaki Peter Simko
Ale i tak wcześniej z Andrzejem wygrał.
Co to jest Najman ? Ten niby bokser ? On tylko mówić umie i dobrze podkręca fejm wokół siebie.
Ale jaja!! :D Robert Gacek to znajomy mojego ojca. Bokser - amator. Opowiadał kiedyś jak to "dorabiał" na "zawodowych" galach bokserskich.
Jeśli wszystkie walki Najmana, mają taką samą historię finansową, to faktycznie: Najman to wielki sportowiec :D
Ale i tak wcześniej z Andrzejem wygrał.
Co ja piszę z Marcinem nie Andrzejem
Marcin jesteśmy z tobą !!!! ...(przyjdziemy na pogrzeb)
vlodek2532 [22]
Ile Ty masz lat?
vlodek2532 [26]
Tak myślałem.
vlodek2532 [28]
Pytałem w kontekście wszystkich Twoich postów na forum.
vlodek2532 [30]
Odniosłem się do pierwszego lepszego postu Twojego autorstwa.
No ten [22] to rzeczywiście kontrowersje pełną gębą. Sensacja jak związek Dody i Gracjana R.
Poza tym skończ ten spam. Jak już chcesz sobie o mnie popisać to załóż o tym wątek.
[33] Piszesz odwołanie do mojego normalnego postu a potem ciskasz się, że to do całości. nie powiem z kim tu coś nie tak.
vlodek2532 [32]
Zupełnie nie rozumiesz o co mi chodzi. Jesteś dzieciuchem siedzącym na forum, dlatego nie zamierzam kontynuować tej jałowej rozmowy.