Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Najladniejsza z najładniejszych

Forum Top-listy
Odpowiedz
04.08.2026 23:09
1
odpowiedz
Benekchlebek
39
Senator

Najladniejsza z najładniejszych

Chciałbym, żebyście powiedzieli odpowiednio jeden najładniejszy tytuł na każdą generację konsol od PS1 aż do 5. Wybierzcie tylko jeden tytuł na każdą generację. Nie dwa i więcej. Oczywiście tytuł też ten może być na PC lub Xboxa/. Najlepiej, jakbyście przepisywali tytuł pod daną generacje PlayStation. Byłoby to najbardziej intuicyjne do wyjaśnienia. Wolałbym też, byście nie podawali tytułów stricte pecetowych takich jak Crysis. Tutaj sprawa jest oczywista i nie podlega dyskusji co do generacjęi odpowiedniej dla PS3. Dlatego najlepiej by było, jakbyście podawali tytuły stricte konsolowe. Ciekawi mnie Wasza opinia. Pytam też o to, bo ja mam z tym problem i ciężko mi tak wymienić, ale może po Waszych odpowiedziach coś mi się nasunie

post wyedytowany przez Benekchlebek 2026-08-04 23:16:46
04.08.2026 23:27
Araneus357
2
odpowiedz
Araneus357
66
Hellwalker

V generacja konsol - Castlevania: Symphony of the Night
VI generacja konsol - Okami
VII generacja konsol - Dust an Elysian Tail
VIII generacja konsol - Stardew Valley
IX generacja konsol - Sea of Stars

05.08.2026 00:06
WolfDale
😜
3
odpowiedz
WolfDale
108
~sv_cheats 1

Na Patatejszyny mogę wymienić, bo będzie to dość proste.

PlayStation 1 - Gran Turismo 2
PlayStation 2 - Gran Turismo 4
PlayStation 3 - Gran Turismo 6
PlayStation 4 - Gran Turismo 7
PlayStation 5 - Gran Turismo 7

Potem może jeszcze dopiszę Xboxa i Nintendo.

post wyedytowany przez WolfDale 2026-08-05 00:06:42
Forum Forum Top-listy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl