Najdziwniejsze określenia (bolesne najciekawsze dawajcie) jakie usłyszeliście na swój temat

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
25.05.2026 21:17
Jedziemy do Gęstochowy
1
odpowiedz
Jedziemy do Gęstochowy
189
KENDO DROGA MIECZA

Najdziwniejsze określenia (bolesne najciekawsze dawajcie) jakie usłyszeliście na swój temat

O mnie to tak:

1 - Zasłyszane w kuchni akademika gdy coś sobie gotowałem, weszły dwie nieznajome dziewczyny i słyszałem jak mówią do siebie niby po cichu: ten gość jest straszny, on nawet jakby matkę zabił to by miał taki sam wyraz twarzy...

2 - Zasłyszane na 18 siostry gdy rozmawiała z koleżankami: EJ, twój brat wygląda jak bliźniak Jefreya Dahmera... - mam nadzieję że miały tego aktora na myśli co to grał tego bandytę

3 - Przeczytane w 2013 roku tu na forum: ,,Gęstochowa przypomina mi brudne cygańskie dziecko żebrzące pod pierogarnią" - autorstwa BullzeyaNeo

4 - ,,Człowiek zagadka" - bo potrafi być cichym zamulonym ,,ch....." a kiedy indziej duszą towarzystwa i odpierdzielać śmieszną manianę. Zasłyszane w akademiku.

5 - Gargamel - a to ze względu na obecną niestety fryzurę...

A u was jak to było? Dzielcie się, tylko ma być śmiesznie albo boleśnie.

post wyedytowany przez Jedziemy do Gęstochowy 2026-05-25 21:18:06
25.05.2026 21:23
mohenjodaro
2
1
odpowiedz
mohenjodaro
132
Mieszkaniec Beregostu

jako Roma z problemami z higieną to chyba to mnie najbardziej uraziło w 2013 roku tu na forum: ,,Gęstochowa przypomina mi brudne cygańskie dziecko żebrzące pod pierogarnią" - autorstwa BullzeyaNeo

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl