Recenzja Assassin’s Creed Black Flag ResyncedInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Halo: Campaign EvolvedGTA 6 prawdopodobnie pobije rekordy i sprzeda konsole
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Najdziwniejsze określenia (bolesne najciekawsze dawajcie) jakie usłyszeliście na swój temat

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
25.05.2026 21:17
Jedziemy do Gęstochowy
1
odpowiedz
Jedziemy do Gęstochowy
190
KENDO DROGA MIECZA

Najdziwniejsze określenia (bolesne najciekawsze dawajcie) jakie usłyszeliście na swój temat

O mnie to tak:

1 - Zasłyszane w kuchni akademika gdy coś sobie gotowałem, weszły dwie nieznajome dziewczyny i słyszałem jak mówią do siebie niby po cichu: ten gość jest straszny, on nawet jakby matkę zabił to by miał taki sam wyraz twarzy...

2 - Zasłyszane na 18 siostry gdy rozmawiała z koleżankami: EJ, twój brat wygląda jak bliźniak Jefreya Dahmera... - mam nadzieję że miały tego aktora na myśli co to grał tego bandytę

3 - Przeczytane w 2013 roku tu na forum: ,,Gęstochowa przypomina mi brudne cygańskie dziecko żebrzące pod pierogarnią" - autorstwa BullzeyaNeo

4 - ,,Człowiek zagadka" - bo potrafi być cichym zamulonym ,,ch....." a kiedy indziej duszą towarzystwa i odpierdzielać śmieszną manianę. Zasłyszane w akademiku.

5 - Gargamel - a to ze względu na obecną niestety fryzurę...

A u was jak to było? Dzielcie się, tylko ma być śmiesznie albo boleśnie.

post wyedytowany przez Jedziemy do Gęstochowy 2026-05-25 21:18:06
25.05.2026 21:23
mohenjodaro
2
2
odpowiedz
mohenjodaro
144
Kodeina zamiast protein

jako Roma z problemami z higieną to chyba to mnie najbardziej uraziło w 2013 roku tu na forum: ,,Gęstochowa przypomina mi brudne cygańskie dziecko żebrzące pod pierogarnią" - autorstwa BullzeyaNeo

26.05.2026 00:07
Wrzesień
3
odpowiedz
2 odpowiedzi
Wrzesień
82
Idiot Doom Spiral

Kiedyś na filmwebie jedna laska napisała, że mam menelski (albo przepity, nie pamiętam już) głos. Trochę mnie to zabolało, bo sam zawsze uważałem, że akurat głos mam ładny.

26.05.2026 00:09
mohenjodaro
3.1
odpowiedz
mohenjodaro
144
Kodeina zamiast protein

Wrzesień Janusz Chabior, czy to Ty?

26.05.2026 00:11
Wrzesień
3.2
odpowiedz
Wrzesień
82
Idiot Doom Spiral

Bo ja wiem, wydaje mi się, że jestem przystojniejszy i prawie na pewno mniej łysy.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl