Najdłużej używany sprzęt peryferyjny
Klawiatura, myszka, słuchawki albo monitor, który przeżył trzy komputery. Co u was najdłużej trzyma się na biurku i od kiedy?
Aktualnie to chyba słuchawki bezprzewodowe, zaliczyły już tyle komputerów i mają minimum ponad dziesięć lat. Wymieniałem już w nich chyba ze cztery razy nauszniki, a teraz zaczyna akumulator już dopiero powoli siadać bo muszę je ładować znacznie częściej niż jeszcze rok temu. Pewnie bym się pokusił o jego wymianę i może tak zrobię, bo raczej zostawię sobie je do telefonu. Ale do komputera mam ochotę kupić sobie teraz hybrydę, czyli radiowe + BT.
Glosniki albo monitor sa generalnie niezniszczalne (chyba ze usterka).
Myszki jednak wymieniam- mam logitech g203, pasuje pod moja reke, ktorys z kolei egzemplarz tego samego modelu bo w kazdym psuje sie scroll (ogolnie nie polecam, ale sie reka przyzwyczaila i dosc tani to kupuje). Sluchawki tez (mialem Siberia v2, ale nie da sie w tym grac, jak grzejnik, a na tym czyms co lezy na glowie zostawalo tyle syfu ze wywalilem w cholere). Potem kupilem jakies nonamy ale tez bez szalu i przestaly łączyć.
Poki co gram bez sluchawek, bo olalem multi.