Na jaki tytuł czekasz najbardziej?
Nie znalazłem tu podobnego tematu, więc zakładam nowy. Na jaki tytuł obecnie najbardziej wyczekujecie? Chodzi mi o taki jeden jedyny. By nie wymieniać ni całej listy, tylko jednego zwycięzcę.
Ja po Little Nightmares i Get Even byłem pewny, że Wolfenstein 2, Evil Within 2 i Metro przyćmią wszystko, a tu się okazuje, że jest jedna gra, na którą czekam bardziej, niż na wszystkie wymienione tu gry razem wzięte. Mowa tu o Hellblade - Senua's sacrifice. Tytuł trafia w moje gusta niemal idealnie. Gra ma być dynamiczna, z pułapkami, klimaty fantasy, horroru i z zagadkami, a do tego ma mieć bardzo wysokiej jakości grafikę. To jedyna istniejąca gra, która spełnia moje kryteria.
Wymieniajcie swoje tytuły :)
W tym roku na pierwszym miejscu są ex aequo Vampyr, Mount&Blade 2: Bannerlord i Divinity: Original Sin 2 - jakbym miał wybrać jeden tytuł to pewnie Bannerlord - znając życie o ile pozostałe tytuły przejdę raz czy dwa to M&B zapewni mi wiele godzin zabawy i będę do niego wracał w przerwach między innymi grami. W 2018 też trudno jeden wybrać, ale na razie : Kingdom Come: Deliverance lub Pillars of Eternity 2. W 2019 jak na razie Cyberpunk 2077.
Ciezko wybrac jeden.
God of War - ten tez wpasowuje sie w Twoje oczekiwania + jest produktem aaa.
Oprocz tego Days Gone, Uncharted TLL, Red Dead Redemption 2, The Last of Us 2, Spider Man, Yakuza 6, Darksiders 3 ale najbardziej na God of War teraz. Jeszcze pol roku :D
Nowa Yakuza, Dragon Ball FighterZ, The Evil Within 2 i na nowe shmupowe porty od M2 na PS4.
Call of Duty, Wolfenstein, god of war, i o dziwo na nową fife , a raczej Nowe składy i stroje
Z najbliższej przyszłości to Life is Strange: Before the Storm. W dłuższej perspektywie czasu Kingdom Hearts 3.
W sumie to czekam tylko na kolejne gry Rockstara i Elder Scrolls VI.
edit: W sumie też kolejne projekty CDP Red (Cyperpunk i Wiesiek 4?)
A z gier to Beyond Good and Evil 2. Może będzie tym, co No Mans Sky i Mass Effect Andromeda mogły być.
Admin: To nie jest wątek polityczny.
Panowie, wiem, że to trudne, ale starajcie wybrać ten jeden jedyny z najbliższej (Waszej, najlepiej tak do roku/dwóch) przyszłości.
@Ogame - czekam na gowa i masz rację, spełnia moje kryteria, ale na pewno nie pogram na premierę. Chyba, że zdecydyję się na PS4 i do lutego dostanę konsolkę za 600zł :p Za to Hellblade w pełni mi go zastąpi :)
@Fizzly - pewnie prędko się go nie doczekamy :p
Battletech od Hairbrained Schemes, po ograniu bety i filmiku z kampanii na E3 wiem że będzie dobrze.
Super Mario Odyssey jest jedynym tytułem na jaki czekam. Nintendo to chyba jedyna firma na której się nigdy nie zawiodłem, a reszta tytułów na tle ostatniej Zeldy, czy nadchodzącego Mario to i tak co najwyżej druga liga.
Najbardziej czekam na mount and blade bannerlord, potem call of duty, brothers in arms i kingdoms come delivelance
Wolf 2, Life is Strange, nowy South Park - nie potrafię wybrać jednej z nich bo na wszystkie te tytuły czekam równie mocno.
W dalszej perspektywie The Last of Us 2 i RDR 2.
God of War, Red Dead Redemption 2, Spider-Man, Days Gone- tytuły które ukażą w przeciągu 7-10 miesięcy. Najbardziej czekam jednak na The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077 Death Stranding i nową grę od From Software która ma być exem na PS4. Te cztery produkcje ukażą się pewnie przed końcem 2019 roku.
W chwili obecnej czekam na takie tytuły jak Vampyr, oraz Metal Gear Survive.
Kilka indycznych hacknslashy ze Steama. Wiekszosc gier AAA co teraz wychodzi to i tak zupelny sciek, ale mysle ze Mario powinien jakis poziom trzymac. Generalnie exy Nintendo wygladaja wyjatkowo dobrze jak na ta generacje przynajmniej. Nowy Dragon Ball w 2D gorszy od Xenoverse tez chyba byc nie moze...
Kiedys jeszcze bym czekal na nowa gre Rockstara, ale pewnie co chwile rozgrywke bedzie przerywala cutscenka.
Na The Last of Us 2. "Jedynkę" przeszedłem dwa razy, do premiery "dwójki" pewnie jeszcze raz ją ukończę. Świetna opowieść i genialny klimat, oby kontynuacja była równie udana.
Na nic... Ja gram nie czekam. Na razie nadrabiam exy od m$oftu z okazji sezonu na brak nowych interesujących mnie tytułów.
Jeżeli jeden jedyny to Dragon Ball FighterZ. Chociaż nie ze względu na DB, tylko na Arc System Works.
Assassins Creed: Origins, Far Cry 5, NBA 2K18, Detroit, Spider-Man, Battlefront II, Red Dead Redemption 2
Widzę, że wybór tylko jednej gry graniczy z cudem :p No, ale nic, zdania nie zmieniam - Hellblade wygrywa :)
W tym roku to będzie Elex. W kolejnym(lub kolejnych, zależy od przekładania daty premiery) będzie to Kingdom Come: Deliverance.