Witam.
Poszukuję myszki i klawiatury (niekoniecznie w zestawie) do niedzielnego pogrania w Counter Strike 1.6
Niedzielnego, więc nie mam zamiaru płacić za sprzęt nie wiadomo ile. Najlepiej jak najtańszym kosztem.
Klawiatura w sumie może być byle jaka, ale celowałbym raczej w jakąś firmową, bo na nołnejmowym badziewiu nie chcę siedzieć.
No i myszka. Myszka już by mogła być jakaś lepsza, ale też tanim kosztem :) Np. jakaś 4Techa X7 czy coś w ten deseń. Ważne, żeby miała w zestawie podkładkę, bo też jest niezbędna :)
Proszę o bezpośrednie linki do aukcji na allegro.
Do niedzielnego grania wystarczy pierwsza lepsza klawa np. Logitech K120 albo Natec Genesis R33 , myszki sam musisz poszukać bo nie znam twojego chwytu, idz do sklepu i tam podotykaj ( ͡° ͜ʖ ͡°), podkładka za 20 zł wystarczy to w komputerowym razem z myszką kupisz.
Myślę że każda pierwsza lepsza myszka z tych lepszych się nada.
Chcę zakupu dokonać na allegro, bo nie mam czasu chodzić po komputerowym.
Dobrze widzę, że cena oscyluje w granicach 300zł? Bez przesady.. To ewentualnie jakbym składał kompa, a ja chce po prostu dokupić coś w granicach 80zł, nie zamierzam być pro gejmerem, tylko postrzelać w wolnej chwili.
Jak nie przeszkadza ekstremalna prostota (nawet brak bocznych klawiszy) to zdecydowanie brałbym G100s, na tę cenę ma świetny sensor.
W innym wypadku kupiłbym Kana V1 (wersję białą, tańsza) albo jakiegoś Roccata Savu.
G100s niezła, jeszcze jakieś propozycje? Granica to 80 złociszy, ale fajnie jakby było taniej.