Myszka dla gracza do 100zł
Witam!
Ostatnio padła mi stara myszka i stanąłem przed koniecznością kupna nowej. Sporo gram głównie w cod i battlefielda ale lubię też popykać w wiedźmina itp. Możecie mi pomóc w wyborze? Mam laptopa więc fajnie by było mieć coś bezprzewodowego (tym bardziej że w starej myszce kabelek tak mi się ułożył że w końcu się przetarł i chyba to było powodem zepsucia) chociaż przewodowa też wchodzi w grę ;p. Cena do 100zł .
myszka nawet fajna ;d a co myślicie o tej? http://www. [ link zabroniony przez regulamin forum ] /?p=NATEC+FALCON+BC mam małą łapę i takie myszki mi pasują. Haha znalazłem na ceneo razera Deathadder w cenie 79 zł w komputroniku już chciałem kupić ale okazało się że nie jest dostępny. Żal wystawiają coś czego nie mają..
x748
O właśnie! ;d Dlaczego mysz bezprzewodowa jest lepsza do gier? Grałem u kolegi na bezprzewodowej i na początku trudno mi było kogoś zabić bo nie mogłem opanować myszki i trudno mi było kogoś namierzyć ;p chociaż po pewnym czasie się przyzwyczaiłem ;d . Tak mogło się dziać tylko z tym modelem czy wszystkie bezprzewodowe tak mają? (A ta stara myszka była właśnie z A4 tech i wiecie.. trochę się uprzedziłem ;p )
Srry przewodowa* ;p;p
A co myślicie o tej ? http://allegro.pl/mysz-laserowa-dla-graczy-asus-gx800-3200dpi-sklep-i1777125315.html
Dobra wybrałem sobie mniej więcej trzy:
1. Gigabyte Laser Mouse M6980
2. Microsoft SideWinder 2000Dpi
3. ROCCAT PYRA 1600 DPI
I teraz pytanie która najlepsza? ;d
A czemu tego Asusa dopisałeś do listy wybranych?, wydaje się być fajną i niedrogą mychą.
Co do tematu przewodowa czy nie, to od kiedy w trakcie meczyku po sieci mi się rozładowały akumulatorki od tego czasu jestem zdania że lepsza przewodowa.
spoiler start
Po za tym przewodową łatwiej zgubić, moja matka parę razy znalazła swoją myszkę w salonie czy w kuchni bo nieświadomie brała ją ze sobą. A znając skłonność do robienia bałaganu to moje dziecko gdyby miało bezprzewodową to leżała by w pudle z klockami LEGO :)
spoiler stop
Asusa nie dopisałem bo cena na allegro jest podejrzanie niska (prawie 30 zł tańsza od tych na ceneo), chociaż w sumie może taka okazja i tylko brać.. ;d . Dobra to te trzy + asus, która najlepsza?