MW 3 Bład hehe
Witam moze ktos gral w MW 3 juz i mial cos podobnego. Po prologu przy ladowaniu misji wywala mi blad "disc read error" wsadzilem plyte dzieje sie to samo. Wie ktos moze ock? :)
Powiedz mi jeśli możesz na jakim sprzecie grasz i jak z optymalizacja
Celeron e1400 2x 2,2ghz (overclocked - 2,5ghz)
2gb ram
geforce 9500gt
Wsadzalem obie plyty do napedu gra dalej sypie błedem. Szukalem na googlach ale nic nie znalazlem o tym jedynie z MW 2 ale przy pirackich wersjach wyskakiwalo a ja mam org steam
To pewnie nie o ten dysk chodzi. Gry Steamowe na ogół nie potrzebują płyt do działania.
Tylko o co hmm. Multik dziala (chociaz wyglada troche jakby byl w formacie 6:9 czy jakos tak to bylo strasznie to wyglada do tego tekstury jakby poszarpane. Pokopie w ustawieniach graficznych zobacze
Mam sporo gier na swoim koncie Steam i do tej pory żadna nie wymagala płyty w napędzie.
Hmm teraz w multi nie moge grac bo pisze "laczenie z uslugami online" ale sie porobiło :P
QamilekQ pisali ze jezeli ktos mial inne dane bla bla bla niz na steam to nic nie grozi a wszystko jest ok. MW 2 dziala poprawnie MW 3 juz nie.
A może kupiłeś wersję, która "spadła z ciężarówki" we Francji? ;)
Miniu pomogla mi instalacja w innym folderze natomiast nadal mam problemy z multi ze nie chce mnie podlaczyc do IWnetu
Nie ukrywając, poświęciłem się pobrałem z neta ową grę i jakoś nie mam żadnych problemów : ) i to przed premierą.
Ja za to od jakiegoś czasu gry nie mogę włączyć. Steam wywala mi komunikat - gra jest obecnie niedostępna, spróbuj za chwilę. Ktoś może mi powiedzieć o co chodzi? Często się takie coś na steamie zdarza ?