MS Word - problem z wklejaniem

Forum Komputery
Odpowiedz
15.04.2012 21:11
1
odpowiedz
Klaustrofobik
74
Konsul

MS Word - problem z wklejaniem

Mam jeden wielki problem z MS Word'em. Probowalem wersji 2007 oraz 2010. Dzieje sie to samo. Kiedy chce wkleic tekst sformatowany (w tym tabela) wkleja mi jako niesformatowany. Kilka razy po zainstalowaniu Offica dzialalo normalnie, pozniej dzieje sie to samo. W najnowszym (2010) Wordzie przy wklejaniu mam tylko dostepna opcje "zachowaj tylko tekst". Czy moze byc to wina systemu ? Szlag mnie trafia normalnie...

15.04.2012 22:03
Rezor
2
odpowiedz
Rezor
146
NIN

Wersja office-a nie ma tu raczej nic do rzeczy. Wszystko zależy jak został wcześniej sformatowany tekst kopiowany.

15.04.2012 22:30
3
odpowiedz
Klaustrofobik
74
Konsul

Tylko ten sam plik uruchamiam z innego komputera i kopiuje tekst z tabela i jest okej. Wiec gdzie tkwi problem ?

15.04.2012 23:07
Arxel
4
odpowiedz
Arxel
238
Kostka Rubika

Spróbuj:
Plik -> Opcje -> Zaawansowane -> Wycinanie, kopiowanie, wklejanie -> i tam sobie poustawiaj jak chcesz (zachowaj formatowanie źródła itd.)

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl