moja nowa dziewczyna
jak oceniacie? spotykamy sie od 2 tygodni, moze co z tego bedzie
Są zalety. Jak trzeba, to Cię obroni, albo nie będzie płakać, że trzeba szafę wnieść.
Gorzej, że nie będziesz mógł się czuć facetem w tym związku, kiedy to ona otworzy słoik, a Ty nie dasz rady :D
To, że nie wie że wrzucasz jej zdjęcia do neta to jedno. Ale czy ona w ogóle wie, że jesteś jej chłopakiem?
Jezus przeciez to fake. Od biustonosza w dol to zdjecie innej osoby i gora innej. Naprawde nie widzicie ? To juz chyba ja bym lepiej zmontowal to majac pojecie o montowaniu jak o balecie
Zrobiłem screen cwaniaku, kojarze dziewczyne i będe do niej pisał w tej sprawie, postaram się tez dostać jakiś namiar na ciebie dzięki uprzejmości administracji.
[19] Faktycznie widać łączenie w miejscu dekoltu. Zresztą po odcieniu skóry też widać, że coś nie tak z tym zdjęciem.
Kiedyś centaur to był pół koń pół człowiek, teraz centaury to pół kobieta pół mężczyzna. Dawniej by nikt nie zaruchał a teraz...
Mutant - popatrz na kolor skóry ponad i pod biustonoszem. To nie żaden mutant, tylko "dziecko fotoszopa" :P W dodatku biustonosz wycinany był chyba w paincie.