Mój skromny filmik

Forum Moje Video
Odpowiedz
28.06.2013 10:36
1
odpowiedz
Celestis_Omniorens_NPC
26
Konsul
Wideo

Mój skromny filmik

Witam.

Tak, wiem, wiem, możne to nie najlepsze miejsce aby się hmmm.... zareklamować ? zaraz spadnie lawina łapek w duł i ogólną nienawiść ale pomimo to spróbuje.

chciałem wam przedstawić mój filmik który przedstawia krótki fragment mojej rozgrywki w Call of Duty 4

prosił bym was o napisanie mi w komentarzach pod tym wątkiem subiektywnej oceny i co jeszcze mogę zmienić aby ulepszyć swoje filmiki

filmiki powiadasz ? a no tak, filmiki, bo ostatnio znalazłem sobie nowe hobby w postaci kręcenia i montażu filmików z grami, na razie się rozkręcam :) a montaż od zawsze mnie kręcił a w szczególności jeśli połączyć to z grami :)

http://www.youtube.com/watch?v=frPrD2SiMww

Edit: Broń boże nierobię z siebie żadnego "zagrajmera", a słowo "nowe" źle zinterpretowałeś mój kolego, jest to DLA MNIE nowe hobby. A poza tym czy tu chodzi o to aby być oryginalnym, chyba najważniejsze jest to aby czerpać z tego przyjemność i satysfakcje

28.06.2013 10:43
cswthomas93pl
2
odpowiedz
cswthomas93pl
159
Legend

MW? Jesteś taki oryginalny..

filmiki powiadasz ? a no tak, filmiki, bo ostatnio znalazłem sobie nowe hobby w postaci kręcenia i montażu filmików z grami

Faktycznie nowe. Szkoda, że yt kipi od tych wszystkich pożal się boże zagrajmerów.

spoiler start

Ustawiłem sobie najwyższą rozdzielczość i 720p to zdecydowanie nie jest.

spoiler stop

28.06.2013 10:52
CyberTron
3
odpowiedz
CyberTron
111
Imperator Wersalka

"jest to DLA MNIE nowe hobby"

Skoro dla Ciebie, to na uj Ci widownia?

Jaka bida...

28.06.2013 10:54
cswthomas93pl
4
odpowiedz
cswthomas93pl
159
Legend

No tak, ale po co wrzucać w internet coś, czego i tak nikt nie obejrzy?

28.06.2013 10:56
CyberTron
😁
5
odpowiedz
CyberTron
111
Imperator Wersalka

Po to aby czerpać z tego "przyjemność i satysfakcje"

Forum Forum Moje Video
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl