Mój skromny filmik
Witam.
Tak, wiem, wiem, możne to nie najlepsze miejsce aby się hmmm.... zareklamować ? zaraz spadnie lawina łapek w duł i ogólną nienawiść ale pomimo to spróbuje.
chciałem wam przedstawić mój filmik który przedstawia krótki fragment mojej rozgrywki w Call of Duty 4
prosił bym was o napisanie mi w komentarzach pod tym wątkiem subiektywnej oceny i co jeszcze mogę zmienić aby ulepszyć swoje filmiki
filmiki powiadasz ? a no tak, filmiki, bo ostatnio znalazłem sobie nowe hobby w postaci kręcenia i montażu filmików z grami, na razie się rozkręcam :) a montaż od zawsze mnie kręcił a w szczególności jeśli połączyć to z grami :)
http://www.youtube.com/watch?v=frPrD2SiMww
Edit: Broń boże nierobię z siebie żadnego "zagrajmera", a słowo "nowe" źle zinterpretowałeś mój kolego, jest to DLA MNIE nowe hobby. A poza tym czy tu chodzi o to aby być oryginalnym, chyba najważniejsze jest to aby czerpać z tego przyjemność i satysfakcje
MW? Jesteś taki oryginalny..
filmiki powiadasz ? a no tak, filmiki, bo ostatnio znalazłem sobie nowe hobby w postaci kręcenia i montażu filmików z grami
Faktycznie nowe. Szkoda, że yt kipi od tych wszystkich pożal się boże zagrajmerów.
spoiler start
Ustawiłem sobie najwyższą rozdzielczość i 720p to zdecydowanie nie jest.
spoiler stop