Oddajcie buta... Oddajcie Lwów!
Cóż moge więcej powiedzieć :) Bardzo sympatycznie się kolegują ze sobą to pierwszy krok do wspaniałej przyjaźni.
Widać, że nie potrafią się zachować. Jak jedni, tak drudzy. Wyprosić z autobusu i tyle, skoro nie potrafią podróżować.
wiem, że to żart z tytułem wątku, ale naprawdę jest co kurde pokazywać.
Nie dość, że kamerzysta kibicuje jakimś zapitym drecholom to jeszcze tak naprawdę w pewnym momencie to właśnie oni dostają wpierdziel od jednego gościa.
także nie dość, że wstyd to jeszcze żal bo jestem pewien, że jakiś portal to podłapie i opisze tych łysolców jako przedstawicieli polskiej prawicy.
jestem pewien, że jakiś portal to podłapie i opisze tych łysolców jako przedstawicieli polskiej prawicy.
jezu, raziel, nie wszystko jest polityka
Glaskali sie i glaskali, a na koncu zolwika nawet przybili! Reakcja pasazerow tez swietna :)
No i po co drążyć? Widać, że jedni i drudzy pod wpływem, poza tym ja tam żadnych "drecholów" nie widzę. Chłopaczek, krótkie włosy, hawajskie spodeneczki i koszulka to dres? Ten drugi to już w ogóle jakiś starszy. Poza tym jeśli to by był drechol, to by wyszedł i spuścił wpie*dol, a nie bawił się w wydzwanianie na policję.
Nie wspominając o spożywaniu alkoholu w transporcie publicznym.
Polskie dziewczyny takie piękne -. Mój typ urody, mój typ ubioru i fajne ciałko... Dresiarskie szczurkowe ścierwa, nawet drugi Ukrainiec, co ledwo stał na nogach pozamiatał by im mordy.
Rozwiążcie problem, a nie jak cipki się dotykacie
JonsonJonson - Ja jestem z Warszawy. W każdym większym mieście w Polsce ta sytuacja byłaby możliwa. Lecz więc swoje kompleksy w jakiś inny sposób.
A to bydło? Cóż, kiedyś miało się specjalną taryfę ulgową dla obcokrajowców. Do głosu dochodziło poczucie polskiej gościnności i odpowiedzialność za wizerunek nas wszystkich. Dziwię się, że nikt w autobusie nie interweniował. Niby dwóch ich było, ale po paru minutach oglądania to razem najwyżej stanowili trzy czwarte zawodnika.
Ukraińcy pod koniec próbowali jeszcze Polaków zwabić podstępem na zewnątrz. Ciekawe jaki był finał.
btw naprawdę adrenalina musiała być na wysokim poziomie, skoro nawet browary poświęcili...
Dawaj buta bo psy wezwę... JP na 0%. "Chodź tu! Wypi**dalaj stąd!'' - ciężkie dylematy nenkajace polską młodzież.
ten w hawajkach przypomina mi trochę tego kultowego 'typowego sebę'.
Garret Rendellson [ 64 ] - Legend
Dlaczego wszystkie dresy mają takie zmutowane mordy i taki sam głos?
To chyba jeden z symptomow Doroslych Dzieci Alkoholikow. Tak calkiem serio bo nie wydaje mi sie aby oni pochodzili z normalnych domow.
Żałosne to jest.
Wczoraj w tramwaju też dwóch się klepało po twarzach. Musiałem ich przywołać do porządku apelując o kontrolę nad sobą. Nikt nie reagował a ja odruchowo zwróciłem uwagę podniesionym głosem.
Społeczeństwo chamieje na potęgę.
W każdym autobusie powinna być klatka z dwoma psami bojowej rasy otwierana przez kierowcę przyciskiem. Ostrzeżenie przez mikrofon, czas 7 sek na opuszczenie pojazdu i przycisk.
Filmik mocny.
Polsko-Ukraińska wojna o buta.
Plaskuny a potem przyjacielskie gesty.
Dawno czegoś tak komicznego nie było.