Modyfikacje do GTA:SA

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
11.10.2015 19:39
Rashank
1
odpowiedz
Rashank
37
One of the younger

Modyfikacje do GTA:SA

Witam, jest ktoś w temacie modów do GTA: San Andreas? Potrzebuję kilku, jednak totalnie się nie orientuję co i jak. Po pierwsze jest jakaś paczka, która podmienia modele wszystkich samochodów a przy tym nie crashuje gry? Potrzebowałbym także coś na inne dźwięki w grze, czy to silnika czy też broni. Ostatnim modem, którego szukam to ulepszenie już przestarzałej grafiki, nie chodzi mi tutaj o głównie o modele (choć przydałoby się coś) a o shadery itp. Mam zamiar grać tylko na MTA/SAMP. Z góry dzięki za pomoc :)

11.10.2015 19:50
cswthomas93pl
2
odpowiedz
cswthomas93pl
155
Legend

Wejdź na GTA Site, tam Cię przekieruje na stronkę z modami, bodajże modbase. Najlepiej szukać te najwyżej oceniane i sprawdzone. Na auta mody na pewno są. Na dźwięki również, bo lata temu gdy w to grałem, to już coś takiego posiadałem.
Mod na grafikę pierwszy z brzegu - ENB Series. Coś innego też powinno być, tylko uważaj. Nie wszystkie mody są kompatybilne z multi.

11.10.2015 19:51
Rashank
👍
3
odpowiedz
Rashank
37
One of the younger

Dzięki :)

11.10.2015 21:33
matmafan
4
odpowiedz
matmafan
187
Altair ibn al-Ahad

[2] +1 kiedyś za czasów san andreas bawiłem się w tę mody i dosyć dużo tego było bo instalowałem i testowałem tyle tego ze dziennie moglem kilka razy reinstal gry robić wtedy bym ci pomógł, dziś już trochę nie bardzo. Odsyłam tak jak kolego pisze wyżej, ewentualnie modbase.pl

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl