Modern Warfare 3

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
07.01.2013 17:18
1
odpowiedz
Pa_NPC
91
Generał

Modern Warfare 3

Witam
Gralem ostatnimi czasy w Black Ops 2. Wiele elementow, ktore zostaly zmienione, dziala nie niemilosiernie na nerwy.
Postanowilem wiec wrocic do MW 3. I tu nachodzi mnie pare pytan:
- czy sa jeszcze ludzie do grania czy servery swieca pustkami?
- czy cheaty sa juz na tyle rozpowszechnione, ze nikt sie nimi nie zajmuje? Nie widze sensu levelowac od nowa denerwujac sie cheaterami.
Nie mam mozliwosci sprawdzenia sam jak to jest, bo swojego czasu odsprzedalem klucz i bede musial kupic nowy.
Z gory dziekuje za info.

07.01.2013 17:23
cswthomas93pl
2
odpowiedz
cswthomas93pl
158
Legend

Ja pykam w MW i MW2, ludzi jest pod dostatkiem, także z MW3 nie powinno być problemu.

07.01.2013 17:33
3
odpowiedz
patryk199754
54
Pretorianin

Posiadam MW 3 i dużo ludzi gra. W każdym trybie znajdą się ludzie do gry więc śmiało kupuj.

07.01.2013 17:36
Tomasij ZaYceV
4
odpowiedz
Tomasij ZaYceV
49
Verd1ct

Ja pykam w MW i MW2, ludzi jest pod dostatkiem, także z MW3 nie powinno być problemu.

Ja mam podobnie. Choć w MW2 krew mnie zalewa, gdy staram sie wyszukać jakiś serwer. MW3 jest dość świeże, wiec myśle, że nie powinno być problemu.

07.01.2013 18:09
X@Vier455
5
odpowiedz
X@Vier455
119
Szynszyl

W mw3 jest bardzo dużo ludzi, ale niestety ostatnimi czasy będzie tak od 2 miesięcy coraz bardziej rozpowszechnia się cheaterstwo co ku**ia szczególnie gdy ktoś biega z aimbotem. Zdążyło mi się też wpaść na serwer gdzie jeden człowiek był nieśmiertelnym samolotem WTF ???? Ktoś też wpadł na coś takiego ?

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl