Sami oceńcie, bo brak mi słów...
http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/24528/bez,komentarza.html
Heli Kitty
Haha, jajcarskie :).
Dla mnie to się niczym nie różni od wieszania na przykład spreparowanych głów dzików na ścianach czy futer przed kominkiem. A jak wygląda! Latający w zawisie kot, no to jest coś nowego :).
Ja nie mógłbym zrobić ze swoim kotem tego samego, jakoś smutno sie patrzy na ten "projekt".
Ale jeśli to dla tego człowieka nie jest na tyle bolesne, lub jeżeli pomaga mu to w jakiś sposób to nie moja sprawa.
Dla mnie to się niczym nie różni od wieszania na przykład spreparowanych głów dzików na ścianach czy futer przed kominkiem. Niczym? Głowa dzika jest, bo jest, ot ozdoba, za to latający kot jest po prostu ZAJEBISTY!
Ciekawe czy może polować na latające myszy :D
Na nietoperze znaczy się? ;)
Hmmmm... nie żebym był fanem tego pomysłu ale pamiętam jak niedawno znajomy udowadniał uczenie że koty nie latają.
Życie zweryfikowało to twierdzenie...
chory skur... za takie coś powinna być kara więzienia za bezczeszczenie zwłok
A za wypchane łby dzików , jeleni to już nie ? Rzeczywiście - wycieranie podłogi skórą niedźwiedzia to również nie jest bezczeszczenie zwłok...
Jak komu odpowiada - są na tym świecie dziwni ludzie.... ale póki on ma intencje w oddaniu mu hołdu i wyrażenia swojego przywiązania do kociaczka , to jest okej. Według mnie projekt choć dziwny... , to jednak uzasadnia pewne intencje. Sam fakt latania jest osom.
A za wypchane łby dzików , jeleni to już nie ? Rzeczywiście - wycieranie podłogi skórą niedźwiedzia to również nie jest bezczeszczenie zwłok...
oczywiście że jest, sam nie noszę niczego z prawdziwego futra czy skóry
Dramaty Pierwszego Świata.... osobiście uważam łby dzików i tego rodzaju wynalazki za rzecz po prostu w złym guście ale nie widzę jak to się ma do bezczeszczenia zwłok. Nie popadajmy w paranoję.
jakbym mial fundusze to tez tak bym zrobil :D oczywiscie po zgonie z przyczyn naturalnych zwierzecia ;)
Trochę przesada, latające wypchane truchło.... fajne bo fajne ale lepszy normalny helikopter RC.
co tym ludziom we łbach siedzi
Alternatywa dla palenia kotów
Ciekaw czy by ktoś się znalazł kto by zrobił z zdechłego psa kamerę bezpieczeństwa.
Czego to ludzie nie wymyslą.
Czubek...........tyle z mojej strony.To "prawie" tak jakby ludzkiego członka rodziny po śmierci "zakonserwować",dorobić śmigła i puszczać jak latawiec.
Predi2222 troooooszeczkę przesadziłeś z porównaniem :)
[26]
ale to i tak [imo]debil jest
Koło łowieckie już ma cię na celowniku...
Z jednej strony mnie to śmieszy a z drugiej obrzydza :x. Mam w sobie chyba pierwiastek psychola tak jak konstruktor tego dzieła.
Pierwsze faktycznie praktyczne zastosowanie kota?
Czemu nie mruga oczami?
Nic do gościa nie mam, ale sam bym nie dał rady oglądać latających trucheł moich kotów.
Chyba nikt nie ma wątpliwości, że autor tego pomysłu jest na serio jebnięty...
Robić sobie reklame na śmierci kochanego zwierzaka? (albo i nie kochanego- co bardziej chyba możliwe)
Żałosna profanacja. Koleś musi być zdrowo pierdolnięty.
Hah fajny pomysł :D
pecet-->Gdyby wszyscy ludzie mieli takie podejście to zamiast rozwijać się, zwijalibyśmy się... Zwierzęta są po to by służyć ludziom - mięsem, futrem, pracą czy towarzystwem.
Damian1539 masz przerąbane :D
Tak zacząłem się smiać że wszystkich domowników pobudziłem
Muzyka z AIRWOLF'a? HAHAHAHA
:O może i trochę makabryczne, ale ogólnie to spoko
ciekawe czy powstaną teraz latające chomiki, psy i świnki morskie :P
Gdyby to był sztuczny kot, nie ma problemu, jakoś sobie nie wyobrażam przerobić mojego zmarłego kota/psa na helikopter i straszyć nim krowy na pastwisku. Wolę tradycyjnie zakopać zwierzaka w ogrodzie po śmierci.
Chyba za długo na 4chanie panowie przesiadywali. Swoją droga, chciałbym zobaczyć taką latającą krowę ...