Mikrofon

Forum Technologiczne
Odpowiedz
16.11.2013 17:04
1
odpowiedz
Duutror_NPC
9
Centurion

Mikrofon

Cześć. Szukam jakiegoś dobrego, ale w miarę niedrogiego mikrofonu, bo ostatnio mi się zepsuł. Najlepszy by był do 50 złotych, ale mogę wydać 100. Co mi polecacie? Ze słuchawkami od razu, czy lepszy osobno? Z góry dzięki za odpowiedź.

16.11.2013 19:53
Sharky
2
odpowiedz
Sharky
231
Renegat

Do kompa? Jak masz już słuchawki to osobny będzie lepszą opcją. Polecam Zalman ZM-MIC1.

16.11.2013 20:30
Wismerin
3
odpowiedz
Wismerin
99
Generał

Kiedyś miałem straszne problemy z szumami, przez co ludzie z którymi gadałem przez skype'a czy TS-a ciągle narzekali, że u mnie buczy.
Najpierw kupiłem sobie owego zalmana i jeśli chodzi o jakość głosu jest dobry. Nie podobało mi się jednak to iż trzeba było podpiąć go do słuchawek przez co wychodził mi od nich dodatkowy kabel, który latał gdzie chciał i dodatkowo sam mikrofon czasami się odpinał. Dodatkowo wkurzał mnie brak włącznika, z którego często korzystam.

W końcu na necie znalazłem "Mikrofon Logitech Desktop USB" i szczerze powiedziawszy spisuje się znakomicie. Idealnie tłumi szumy oraz ma dobrą czułość. Niestety jest trudno dostępny, ja sam kupiłem w zasadzie towar z resztek, no i obecnie dodatkowym minusem jest cena. Kupiłem go za jakieś 60 zł teraz niestety kosztuje około 110 zł.

Forum Forum Technologiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl