Wiem, że temat niezbyt przyjemny ale niestety czasami trzeba zapytać.
Musiałem zrobić posiew moczu na badanie i kupilem pojemnik z wkładem w aptece. Wszystko spoko i zaniosłem do badania.
Ale pani u lekarza powiedziała że potrzebne są dwa pojemniki na dwa badania (jedno trwa 1 dzien, drugie do 4 dni - mówiła dlaczego tak, ale nie zapamiętałem :/).
I teraz muszę donieść jeszce jeden pojemnik. Tyle, że dała mi pojemnik jakiś od nich. Ale to jest pojemnik zwykły, pusty, bez żadnego wkładu. Nie wiem czy dała mi tak po prostu z defaultu i mogę sobie inny kupić w aptece (jednak ten z apteki trochę bardziej pro:) ), czy jednak nie.
Może ktoś miał podobnie i może powiedzieć do czego w ogóle potrzebne dwa osobne pojemniki i czy moga być dwa takie?
Byle jakiś słoiczek po musztardzie czy majonezie daje radę.
[4] a to przepraszam za wprowadzenie w błąd
[3] Byle jakiś słoiczek po musztardzie czy majonezie daje radę.
Te czasy już się skończyły. Teraz ci nie przyjmą moczu w czymkolwiek innym niż pojemniku z apteki.
[5] System, zawsze znajdzie sposób aby jeszcze więcej pieniędzy wyciągnąć od biednego obywatela.
Do posiewu musi byc wyjalowiony, lepiej idz do apteki i kup, zebys pozniej nie musial 3 raz smigac, ale dziwne ze 2 pojemniki chciala. Chociaz sam jeszczew nie robilem posiewu