Merch GRYOnline.pl
Drodzy Golowicze! :D
Jeśli myśleliście o zmianie eq albo właśnie realizujecie misję polegającą na dostarczeniu świątecznego prezentu, to teraz jest idealny moment! Wystartowaliśmy z naszym sklepem, w którym znajdziecie bluzy, koszulki, kubki i czapki, wszystkie ozdobione autorskimi grafikami nawiązującymi do naszej redakcji :D
[Współpraca Reklamowa] [Reklama] - Sklep znajdziecie pod tym linkiem -> https://sklep.gry-online.pl/ Oferta obowiązuje tylko 14 dni [Reklama]
Taka okazja żeby jednym z obrazków był rzut truskawką albo połamane wiosła to nieeee, jakieś generyczne obrazki :)

Wrzucam fotki redakcji :) Zostały 4 dni na zakup ;) [reklama]
Szanujmy się. Wariantów co kot napłakał, nie podoba mi się nic. Było jakieś bluzy z motywami z gier porobić, Wiedźmina na przykład czy coś. No tragedia, dajcie spokój. Ceny też chore jak za takie byle co.

Kubek jest spoko. Podoba mi się.
Zakupiony.
Tak, kubek ma grafikę spoko.
* o jest i bluza z tą grafiką.

Uderzyłbym w inny design, bardziej art. Zobaczcie jakie sprzedają np. wydawcy gry Hunt: Showdown, mogę wam zaprojektować.
Tak, ta z sumem najlepiej wyszła, ale to była 3 czy 4 edycja. Początkowo były tylko wariacje splugawionych b/w, później powtórka grafik przygotowanych do kart i plakatów w kolorze, też szybko zrozumieli, że trzeba zaoferować jeszcze cos innego, właśnie bardziej artystycznego.
Z jednej strony spoko, można sobie walnąć nick na koszulce/bluzie i przy odrobinie szczęścia można trafić w polsce na golasa, a nick będzie pomagał zidentyfikować osobnika jeśli jest to ktoś z kim nie masz ochoty gadać (Gdyby nie fakt że nick będzie na metce XD). Świetnie wymyślone, ale! Z drugiej zaś strony te designy to chyba wam prompt wypluł, są okropne (Poza klasycznym logo, 25 lat jeszcze ujdzie w tłoku).
PS. W zależności od wyników, może uda nam się zorganizować drugą edycję - chętnie przyjmiemy więc Wasze pomysły na kolejne projekty :D
Dzięki
Za dobrych czasów gola taki merch był za punkty.Teraz tylko kasa i kasa ...smutne
Nie obraźcie się, ale od kilku lat współpracuję właśnie z firmą, która handluje odzieżą reklamową, sama tworzy grafiki każdą metodą, ubiera firmy w całym kraju a nawet (uwaga wątek growy) realizowali zamówienie dla Paradox Interactive. Ale wszystko co oferujecie kosztowałaby u nich dosłownie połowę tego. A jeżeli do tego jest to DTF, to już w ogóle schowajcie się z tym :P
Na plecach można by umieścić jakieś charakterystyczne cytaty użytkowników GOLa, np jakiś ragepost od Kwisatz_Haderach. Nosiłbym.

Ja jestem za mądrościami ludowymi naszch wszystkowiedzących asów. Np. "Nie będzie już żadnego wiedźmina 4" - papież Flo IV ad 2021.
No i nie będzie, bo historia Geralta została zakończona. Teraz czas na kompletnie nową trylogię z Ciri.
A to że nadal dla memów tworzycie w swojej encyklopedii kontynuacje wiele lat przed ich zapowiedzią nie mając absolutnie żadnych informacji o nich to już nie moja wina (mam nadzieję, że już JUTRO zapowiedzą tego half life'a 3). W tamtym czasie nikt nie wyobrażał sobie innej grywalnej postaci w tej serii niż Geralt, zresztą niektórzy po dziś dzień tego nie mogą sobie wyobrazić.
Słusznie, pozostawię te zadanie profesjonalistom:
https://www.gry-online.pl/newsroom/wiedzmin-3-z-nowym-dodatkiem-po-10-latach-najwieksze-zrodlo-potwi/zf2fbda
Oj i znowu za jakiś czas będziesz musiał wymyślać, co miałeś na myśli wklejając tego linka, i że to nie o to chodziło, bo coś tam. Pośmiejemy się again :D
a moze bede mogl za kubek wymienic punkty z pradawnego gole na nagrody? za znajdowanie bannerów +5 goli, dobre 15 lat temu? :D
gdzies mialem jeszcze kilkadziesiat punktów ale po tych zmianach graficznych nie moge tego teraz znalesc

A wstawię tutaj jeszcze większą wersję grafiki stylizowanej na serię GTA. Filip zawarł tutaj sporo smaczków dla weteranów, w tym oryginalny art, który był na GOL-u bodaj w 2001-2003. Może ktoś doceni :D

Wrzucam fotki redakcji :) Zostały 4 dni na zakup ;) [reklama]
Ja wciąż czekam na kubek od złożenia zamówienia 02.12 i tego samego dnia opłaconego Blikiem :)
Został już tylko 1 dzień na zakup! :)

Kubek dotarł. Nie jest to jakaś płaska naklejka tylko bardziej wypukły grawer i czuć go w dotyku. Bardzo ładne wykonanie.