Medal of Honor AIR... Nie odpala
Kupiłem dziś na origin MoHA. NIe mogę odpalić, ponieważ mam się zalogować do jakiegoś launchera tej gry, przez konto EA, nie działa, cały dzień prób, mam tylko taki komunikat, który jest na ss
Przecież wiem, ciągle się loguję na nie, i nic, nawet zrobiłem przypomnij hasło, dalej nic, coś jest z tym połączeniem, ale nie wiem, do wszystkiego innego z EA mogę się logować, a tu nie ...
Miałem ten sam problem wczoraj, zły klucz. Napisz do EA na czacie i dostaniesz nowy klucz.
Nawet jeśli grę widzisz na origin to nie odpalisz, chyba że z jakimiś crackami.
Powiem tak, śmiechu warte i tyle, pisałem, bo do dziś nie działa, dawali mi masę kluczy, linki itd. Na koniec koleś z live chat pisał że serwery są zamknięte, i prawdę mówiąc nie pogram, sprzedają produkt, którego się nie da aktywować, kasy na paypal też nie chciał wysłać, tyle kodów dawał, to zamiast dać kod do jakieś nowej gierki o podobnej wartości tych obu razem, to on mnie odesłał z numerem telefonu na polskiego EA, z czego dzwonienie tam, by mi zabrało jeszcze więcej pieniędzy... I łaskawy Pan sobie poszedł, a mnie oszukując praktycznie... Pytałem się wcześniej czemu są te gry na origin, choć nie idzie ich aktywować, to nie odpisał. Z góry mówię do wszystkich, którzy chcą kupić NFS Pro street i Medal of Honor airborne w origin, mówię wam, nie odpalicie ich, tylko crack, ale nie po to kupuję się oryginał, żeby crackować...