Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

[Mecz o trzecie miejsce] Francja - Anglia (dziś 23:00)

Piłkarski GOL 2026 — wytypuj mecze i wygraj nagrody →Piłkarski GOL 2026 →
Forum Mecze
Odpowiedz
30.05.2026 00:48
Redakcja GRYOnline.pl
1
odpowiedz
Redakcja GRYOnline.pl
1
Legionista

[Mecz o trzecie miejsce] Francja - Anglia (dziś 23:00)

Dla jednych to szansa na historyczny brąz i otarcie łez, dla innych - przykry obowiązek, bo liczyli na znacznie więcej.
Kto znajdzie w sobie resztki motywacji, by podnieść się po trudnej porażce w półfinale?

30.05.2026 15:09
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
nazgul-r4jdowi3c
2
Pretorianin

To powinno być widoczne czy zepsułem coś?

30.05.2026 15:11
DexteR_66
2.1
odpowiedz
DexteR_66
21
Dawnwalker

Premium VIP

nazgul-r4jdowi3c Pewnie coś z ruletką jest testowane.

16.07.2026 23:05
Pablo X6
3
odpowiedz
Pablo X6
1
Pretorianin

Premium VIP

[Francja — Anglia]
To dla mnie wyjątkowy mecz - bardzo nie chcę, żeby którakolwiek drużyna go wygrała :P A mam pecha, bo z obu meczów "finałowych" mogę na żywo obejrzeć właśnie ten... Po meczu Francji z Hiszpanią nie przekonuje mnie już tak bardzo Francja. Po meczu Anglików z Argentyną nie przekonuje mnie broniąca się Anglia. Natomiast obie ekipy nadal mają swoje atuty i Francja może z Anglią zagrać lepiej niż zagrała z Hiszpanią. Z kolei Anglia... wydawała się oddychać rękawami pod koniec meczu z Argentyną.

Dlatego mój typ idzie na Francję... i kompletnie mnie nie obchodzi, kto wygra.

17.07.2026 00:03
4
odpowiedz
Halabarda Geralta
33
Konsul

Oczywiście kibicuję Anglii. Mam nadzieję że Francja zagra podobnie jak w ostatnim meczu z Hiszpanią a Anglia nie powtórzy błędu z meczu z Argentyną.

Forum Forum Mecze
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl