MAX 3 pytanie
najpierw obrazek ->
mam specjalną edycję maksika trojeczki i chce wpisać kod "the special edition pack" i mam to co na rysunku, ze kod jest nieważny... o co tu chodzi? chyba, ze trzeba gdzie indziej go wpisac w co watpie. Ktoś się orientuje w czym problem?

nie tylko sądziłem ze ktos mogł miec taki problem i juz
ps
obrazek ->
yyy jak ktos mogl miec taki wynik? 99999...
1.Pisz do supportu , nie mamy jak Ci pomóc.
2.Azjatycki gracz+hacki = UNLIMITED.
7 thx :D
Juz napisałem, mam wpisać kod na profilu Rx to tak jak ktoś by miał to samo :D
Też miałem ten sam problem i sporo się nadenerwowałem, gdy nie mogłem nawet spokojnie głupiego dlc aktywować. Na stronie supportu Rockstara znalazłem takie coś http://support.rockstargames.com/entries/21428413-How-to-resolve-Max-Payne-3-pre-order-code-issues
nie wiem czemu piszą tylko o Xboxach i PS3, pewnie PC jak zwykle mają w głębokim poważaniu, więc nie pofatygowali się żeby pomóc pecetowcom. Ja zwyczajnie nie miałem ochoty użerać się z jakimś supportem i prosić o wysłanie nowego kodu, obyłem się bez tych dodatkowych skórek postaci, zwłaszcza, że multi na PC obecnie jest już prawie wymarłe.
Tak wysokie wyniki to oczywiście sprawka cheaterów, z którymi był duży problem w momencie premiery gry. Jak widać Rockstar nie poradził sobie z nimi skutecznie więc wszędzie widnieje taka chora punktacja.